DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-07-2016 12:16:08

yuanxiu14
Membre
Date d'inscription: 14-07-2016
Messages: 11
Site web

Adidas Supercolor Superstar Goedkoop

De "Decon" versie van de Adidas ZX Flux Bestellen goedkoop is voorzien van een synthetische schacht die zich leent voor de presentatie van verbluffende graphics. Adidas heeft al de Adidas Flex Decon met levendige dierenprints, realistisch camo ontwerpen, en ingewikkelde bloemenpatronen. Maar voor hun meest recente versie, keken ze naar de hemel. De Adidas Flux Decon "Northern Lights" Pack werd geïnspireerd door de spectaculaire kleuren van de Aurora Borealis in het noordelijk halfrond. Deze natuurlijke verhinderen dat is het gevolg van botsingen tussen elektrisch geladen deeltjes van de zon, dat de atmosfeer van de aarde te voeren. Verkrijgbaar in twee kleurstellingen, beide modellen tonen een kleurrijke scène en hebben een glow-in-the-dark details.

De nieuwe colorway van Adidas Yeezy Boost 750 Kopen is bruin (chocolade). Daarnaast heeft de stof sterk veranderd voor deze stijl van de schoen als nu suède. Kanye echt de geliefde high-top schoen bijgewerkt door het toevoegen van een vleugje elegantie. Deze schoenen zijn ook slanker. West is gezien regelmatig dragen van deze ongelooflijke schoenen in het openbaar.

We hebben stalking Adidas Stan Smith Sale Nederland de afgelopen maanden. We hebben veel fashion bloggers gespot met deze sneakers die we kennen uit onze kindertijd. Ze zijn heel eenvoudig met een edgy touch. Echt geschikt voor de huidige mode en mode trends. Na Stan Smith kreeg noten van ons, kregen we onze aandacht op zijn grote broer - de Adidas Superstar. Naast heel eenvoudig en minimalistisch, en een grotere esthetische gevoel dan de Stan Smiths. Fashion bloggers worden gescheiden in twee groepen de laatste tijd - team Stan Smith en team Superstar. Sommige mensen krijgen nostalgisch zien van de Adidas Superstars, maar wat het gevoel dat het misschien provoceren - ze zijn heel stijlvol in deze bloggers outfits.

http://www.nieuwschoenen.nl/images/s/87adi085.jpg

Bestaat uit 50 kleurstellingen van de beruchte jaren '80 silhouet dat het kleurenspectrum overspannen, de Adidas Original Superstar Kopen Nederland pak viert 'gelijkheid in verscheidenheid' waarbij elk individu de mogelijkheid om de kleur die het beste bij hen past te selecteren. Supercolor is een viering van de gelijkheid door middel van diversiteit. Met 50 kleuren van de Superstar, zal iedereen in staat zijn om zijn of haar kleur te selecteren. Het is meer divers dan pak ooit en daarom is het meer individuele dan pak ooit tevoren. Met elke schoen precies hetzelfde behandeld, alle kleuren zijn gelijk. Het maakt niet uit welke kleur je ook kiest, kunt u deel uitmaken van Supercolor. Kies een kleur.

De adidas Originals x Pharrell Adidas Supercolor Superstar Sale Nederland collectie viert een van de meest iconische silhouetten adidas 'en presenteert deze in een regenboog van kleuren. Met verschillende tinten van elke kleur zijn er 50 stijlen in totaal om uit te kiezen en nakomelingen winkels hebben al 50. De adidas Originals x Pharrell "Supercolor" Superstar collectie zal beschikbaar zijn online en in-store met alle 50 kleuren alleen beschikbaar zijn in onze 3 overname winkels OFFSPRING Covent Garden, Shoreditch en Camden. geselecteerde kleuren zullen online beschikbaar zijn en in alle andere NAKOMELINGEN winkels zijn.

U kunt kiezen uit deze wilde stijl nu bij  http://www.nieuwschoenen.nl/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com