DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-02-2017 08:13:31

azzHumphrey
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-02-2017
Messages: 2

Nike Air Max 2017 Zwart Bestellen goedkoop

http://www.nieuweqt.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/200x200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/o/nov025.jpg

Eerder te zien in groene steen en lichte druif, wordt de nieuw ingevoerde Nike Air Max 2017 Zwart Bestellen goedkoop nu te zien in een levendige afwerking van diepe koninklijke blauw / top white.The definiëren tonen in wezen betrekking hebben op de runner's nieuwe bovenste die een soepeler mesh constructie trekt, naast de toevoeging van een kabbelend textuur op de achterzijde. De dark navy toon is prominent op de teen doos, terwijl het verdwijnt naar lichtblauw en wit over zijn kraag en achterste section.In Daarnaast lichtgrijs Swooshes op de zijpanelen en de ondertekening ervan volledige lengte air-bubble gepolsterde zool in lichtblauw ronde uit zijn respectieve ontwerp in het algemeen.

Onlangs te zien in groene steen, is de vrouwen iteratie van de nieuw ingevoerde Nike Air Max 2017 Bright Grape Online Kopen nu te zien in een heldere druif finish.Dressed in een officiële palet van Bright Grape / wit-Fire Pink-Pink Blast - de nieuwe loper wordt gedefinieerd door de vernieuwde bovendeel dat soepeler maas bouw pronkt, naast de toevoeging van een golvend patroon op de achterzijde. Grape purple is prominent op de teen doos als het vervaagt tot roze over zijn kraag en achterste deel.

Officieel geïntroduceerd eerder vorige maand, is de Nike Air Max 2017 Wit Fire Roze Goedkope echte opnieuw te zien in één van zijn inaugurele colorways.Flaunting een officiële palet van zwart / wit-groene steen, deze nieuwste iteratie van de historische lijn draagt ​​een vernieuwde hoger in vergelijking met de traditionele bouw . Uit een gladdere mesh constructie naast de toevoeging van een golvende structuur aan de achterkant, de bovenste is rendered in een gradiënt afwerking, zoals verdwijnt van groen naar zwart in.

Nike's nieuwste Air Max topmodel wordt vandaag geïntroduceerd als we onze eerste officiële blik op de Nike Air Max 2017 Bestellen Kopen.Boasting een volledig gemanipuleerde mesh, de Air Max 2017 is voorzien van een golfpatroon / ontwerp op het gaas zijpanelen terwijl een groot Swoosh heeft ook toegevoegd aan zowel de laterale en mediale zijden. Een groot verschil tussen de 2017 in vergelijking met de afgelopen paar Air Max modellen is het feit dat Nike besloten om de Dynamic Flywire die op zijn plaats werd gezet vergrendelen de voet te verwijderen. Andere details zijn reflecterende 3M hits op de bovenste en een Air Max zooleenheid.

Het toevoegen aan gisteren de eerste blik op de komende Nike Air Max 2017 lage prijzen, drie extra kleurstellingen van het model zijn ook aanbevolen, die in wezen 30 anniversary.Previewed het silhouet zal vieren in de kleuren rood, groen, blauw en zwart, deze nieuwe silhouet sporten een vernieuwde bovenste vergelijking met de traditionele bouwen, want het is uit een gladdere mesh constructie naast de toevoeging van een golvend patroon op de achterzijde.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com