DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-09-2017 05:53:43

dssBurke5
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-09-2017
Messages: 2

Adidas ZX Flux bronze Goedkope echte

http://www.schoenenwinkenl.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/360x289/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/b/fb-391-01.jpg

Adidas is een van die merken zoals zij van plan zijn deze rode Adidas ZX Flux COPPMT lage prijzen in de nabije toekomst uit te geven. Er zijn enkele verschillen met deze Flux in vergelijking met overige iteraties, zoals een Primeknit bovenkant, een suède hielteller en een elastische kraag. Een doorschijnende rode buitenzool voltooit de hele rode look voor deze ZX Flux die nog op een releasedatum wacht.

Het ademen van een nieuw leven in de Adidas ZX Flux Bestellen Kopen-lijn is dit nieuwe silhouet bekend als de adidas ZX Flux Virtue Sock. Het low-top silhouet heeft een ademend en lichtgewicht Primeknit of mesh bovenkant met een kraag die lijkt op de NMD, evenals een beetje versterking op de teen en de hak. Adidas branding is alleen aanwezig op de tong en hiel tabblad, aangezien er geen drie strips branding op de schoen kan worden gezien.

De Adidas ZX Flux bronze Goedkope echte Asym is een van de nieuwste remixed versies van de ZX Flux. Nadat het een stapje verder is, heeft Adidas besloten Primeknit op het model te gebruiken, waardoor een nieuwe schoen wordt aangemaakt die de adidas ZX Flux ADV Asym Primeknit noemt. Een van de eerste kleurwegen die onthuld worden, is deze Teal and White iteratie.
Een andere weergave van de adidas ZX Flux is onlangs gecreëerd en deze wordt door de naam van de adidas ZX Flux ADV X. De komende kleurweg heeft de schoen in een all-white esthetiek, zoals de tinten White, zorgen voor de meeste schoenen .

De Adidas ZX Flux Core Zwart Online Kopen Verve is een van de meest recente iteraties van het populaire silhouet van het sportkledingmerk. In dit seizoen wordt het model geïntroduceerd in een nieuwe kleurweg. Gedrukt in tonaal zwart over zijn neopreen boven- en suède-doos, is de slank profiel wordt geaccentueerd met een metallic koperen TPU hiel eenheid om vibratie toe te voegen aan het onderschatte profiel in het algemeen.

Naast de recente zwarte lading kleurweg ontvangt de Adidas ZX Flux FTWWHT Bestellen goedkoop Asymmetrical een andere update voor de lente 2016, deze keer wordt gebruik gemaakt van traditionele tinten. In zijn ontwerp is de sneaker in wezen een hybride van iteratie van zijn oorspronkelijke tegenhanger, met een nieuwe tweekleurig maas bovenkant schaduwd in zwart-wit, terwijl de onderscheidende hielkooi nu transparant is gemaakt.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com