DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2017 08:19:18

ytryhfhvgb
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2017
Messages: 2

adidas stan smith zwart

http://preview.thenewsmarket.com/Previews/ADID/StillAssets/335391.jpg

De geschiedenis van de schoen: adidas stan smith wit Adidas heeft in 1963 zijn eerste tennis sneaker vrijgegeven, die twee jaar later na de Franse tennisspeler bekend was Robert Haillet. Toen Haillet met pensioen ging, vervangde het bedrijf hem met Stan Smith, dan was de nr. 1 speler ter wereld (nog steeds in South Carolina, Smith onlangs gekenmerkt door de New York Times).

In 1971 was de schoen adidas stan smith blauw bekend als adidas Stan Smith, maar voor een groot deel van de jaren zeventig vertoonde Smith's gezicht Haillet - identiteitskrisis. Het werd in de jaren 80 echt goed geworden, maar pas onlangs een modeverschijnsel geworden. Een van de beste tennisschoenen van alle tijden - zowel in verkoop als in invloed - Complex noemde hem de 14e plaats op de lijst van de meest invloedrijke sneakers van alle tijden.

Zoals veel andere trends (waaronder adidas stan smith zwart de militaire jas, de Maryjane schoen en Fancy Flanels), kan Stan Smith's co-opting een mode schoen zijn met Marc Jacobs. De klassieke witte en groene was tijdens zijn onopvallende pre-makeover periode zijn schoen van keuze. Samen met een navy trui, zakige broek en duidelijke bril, was er een blik die zeer ontwerper was, de uniform van iemand die te druk was om te denken aan kleding. Hij droeg in 2004 de uitrusting op de baan en oprah in 2006.

Velen hebben gehoord adidas stan smith heren van de legendarische Adidas Stan Smith sneaker. Maar weinigen zijn zich bewust van het feit dat de schoen, die voor het eerst in 1963 werd ingevoerd en onlangs werd gevierd als een van de belangrijkste sneakers ter wereld, is genoemd naar de voormalige tennisspeler Stan Smith. Om te starten, waren veel van de trendsetters die vandaag in Stan Smith vechten, waarschijnlijk niet eens geboren vanaf het moment dat Smith in 1985 uit tennis was ontslagen.

http://www.besportmall.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com