DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-09-2017 11:08:40

wiulbaby
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-09-2017
Messages: 4

adidas superstar 80s wit Sale Nederland

Het lijkt erop dat de adidas Yeezy Boost 350 v2 adidas yeezy 350 boost zwart Zebra nog een keer beschikbaar zal zijn en volgens Yeezy Mafia duwt Adidas het Dark Green-paar terug om de Zebra-kleurweg op 24 juni weer te geven. De sneaker is simpelweg hetzelfde vanaf februari met zijn zwart-wit, zebraachtig ontwerp op de bovenkant van de bovenkant, terwijl rode SPLY-350 letters en stiksels op het pull-tab worden gezien. Een doorschijnende Boost midsole compleet de look helemaal. Een officiële adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra restock lijkt snel te gaan. Volgens Yeezy Mafia duurt Adidas Originals het "Dark Green" -paar om de "Zebra" kleurweg te herladen. De release datum voor de volgende kleurweg van de adidas Yeezy Boost 350 V2 in Dark Green wordt geopenbaard, omdat het naar verwachting zal dalen maand. Gekleed in de tonale tint over de bovenkant van de bovenkant, worden bijpassende details gebruikt voor de veters, streep branding aan de zijkanten en de achterkant van de hiel. Een doorschijnende zool die de Boost-kussende tops van de look omhult.

De adidas NMD R1 is tegenwoordig adidas nmd r1 dames een stijl standaard en met goede reden. Het gestroomlijnde silhouet van de comfortabele runner is precies wat de wereld nodig heeft en het is nog steeds fris. Het ziet er goed uit na het opstarten. Het model wordt hier gezien in twee nieuwe colorways die makkelijk te koppelen zijn met wat je ook deze zomer schommel. Met de bijnaam 'Oreo en Khaki' hebben de modellen een bruin of zwart gebreid, gebouwd met witte streepjes in de mix. De paren zijn voorzien van een witte Boose-zool met de voetstabilisatoren en de kantlussen in verhouding tot de kleurweg. Deze adidas NMD R1 bestaat uit een volledige Primeknit-bovenkant, uitgevoerd in wit met een zwarte zebraachtige print / patroon die ook de schoen omvat. Extra zwarte accenten zijn te zien op het rubberen hakje en de enkel, terwijl wit op de veters, eyestay en Boost midsole staat. Lichtgrijze EVA-inserts en een melkachtige witte doorschijnende buitenzool voltooien de blik op de komende NMD R1. Er is nog geen release datum, maar geniet van de officiële afbeeldingen en houd het hier vast aan Kicks On Fire voor updates.

De adidas Originals Superstar 80s Clean "Tan" is een excentrische adidas superstar 80s wit pick die zeker een street-stop is. Dit klassieke model heeft een karamel Horween Leather Upper en heldere oranje sokkel. Voor evenwicht komt de signature shell toe in een diepe kameel tint met geelwitte zolen en veters. Als u op zoek bent naar wat kleur en karakter voor uw wekelijkse rotatie toevoegen, kijk dan niet verder. Bent u een fan van veelkleurige sneakers, maar bent u niet helemaal klaar om volledig aan de dichte look te pleiten? Als je ja hebt geantwoord, heb ik gewoon het paar voor jou dat je helpt om op de wilde kant te verlichten. De adidas Originals Superstar 80s Primeknit schuift een overwegend grijs gekleurde bovenkant, met net genoeg veelkleurige hits om het te laten werken.

Je kunt er zeker van zijn dat adidas nmd cs1 kopen we de laatste progressie van adidas gekke populaire NMD-model niet hebben gezien. Na al veel versies van de XR1 en OG te zien, lijkt de City Sock ook op dit jaar een groter podium te krijgen. Hier zien we twee tonale kleurenschema's die een all-time buitenzool hebben. Het hele idee achter de City Sock was om de NMD nog minder minimalistisch te maken dan het al was. Hoewel de synthetische tussenzoolpanelen er nog steeds zijn, krijgen we een laceless bouwen op een schoen die niet meer gepast zou kunnen worden genoemd. Het enige duidelijke stukje detail op deze volledig Primeknit-bovenkant is een hiel-trekblad. Onderaan zit onze gebruikelijke hulp van BOOST op de top van een klassieke rubberzool.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com