DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-09-2017 11:43:46

wiulbaby
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-09-2017
Messages: 4

adidas stan smith børn Danmark

Adidas NMD er stadig den adidas nmd r1 hvid ubestridelige must-have i livsstilsafdelingen, uanset hvad dit brand tilhører. Det slanke afslappede tilbud med en slip-on øvre og fuld længde Boost kommer i en række forskellige konstruktioner og farveveje, men vi har endnu ikke set efterfølgeren kendt som adidas NMD R2 fuldt ud tager regimet fra sin forgænger. Det kan alle ændre sig med debut af adidas NMD Hong Kong Pack, da både NMD R1 og NMD R2 er præget af en hyldest til byens lyse lys med XENO teknologi ved hjælp af reflekterende røre på snørebåndene og tre striber i begge par. Adidas NMD Hong Kong Pack har også et hovedret vifte af diagonale striber på R2s hæl, mens en ny neopren-esque konstruktion markerer en første til silhuetten. Begge par vil være tilgængelige for køb via adidas.com i udvalgte områder denne fredag ​​den 24. marts.

Tidligere i år så vi adidas outfit Stan Smith adidas stan smith bold med en Boost mellemsål, der gav det et nyt niveau af komfort. I dag får vi et første kig på endnu en ændret version af en af ​​adidas mest solgte sneakers af all-time. Hvad vi ser ovenfor, er kendt som adidas Stan Smith Sock Primeknit. Skoen har Primeknit hele hele den øverste, hvilket ikke er noget nyt for Stan Smith, men eliminerer brugen af ​​snørebånd. Skoen har en bootie konstruktion parret med den originale Stan Smith sål enhed. De to farvemuligheder inkluderer et OG-inspireret hvid / grønt par og en pink / sort valgmulighed.

Efterfulgt af sin helt adidas superstar 80s primeknit hvide adidas Originals Superstar 80s-udgivelse har mærket tabt en anden fortolkning af sin ikoniske Superstar-serie, og denne gang går vi til den mørke side. Indtast Superstar Slip-On i "Bold Onix" - en skygge, der møder et sted imellem marineblå og mørk grå. Skoen forbliver tro mod de klassiske elementer, der har gjort superstjernen sådan en ikonisk stil - som skalletå og , men har indbygget to dristige, elastiske stropper på tværs af vristen og er konstrueret i en superpustet strikket øvre. Med en skumpolstret indersål og subtile branding på tungen og ydersiden, er denne undervurderede sneaker en øjeblikkelig klassiker. Find 'Bold Onix' hos forhandlere som Titolo for $ 108 USD.

Vi er halvvejs gennem sommeren, men det betyder ikke, at det snart adidas ultra boost herre kommer til ophør. De varmere måneder er som jul til sneakerheads, da det er førsteklasses stuntin 'sæson at trække de super rene par ud, som du aldrig vil blive snavset. Hvis du har været på sneaker-spillet i år, så ved du, at adidas BOOST har været dominerende i år og mest af sidst, og det ser ud til, at det kommer til at blive sparket op med en helt ny sneaker fra tre- striber. Ligesom sidste år vil adidas debutere en helt ny UltraBOOST-stil, ligesom de gjorde med adidas UltraBOOST Uncaged.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com