DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2017 05:33:17

Darnelt8
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2017
Messages: 2
Site web

Nike Air Max 1 Sneakers Wit Korting

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/4/847672001-1.jpg

Als onderdeel van de 2017 Air Max Day Collection, wordt de Nike Air Max 1 Sneakers Wit Korting in één van zijn originele kleurwegen - wit / universitair rood - opnieuw aangeboden in overeenstemming met het 30 jarig bestaan ​​van het silhouet. De Tinker Hatfield-ontworpen sneaker komt terug in verfijnde mode met originele details en een vorm geïnspireerd door "Golden Era" releases vanaf de eeuwwisseling. Bestaat uit gaas met synthetische en suède, het model is afgezet met de handtekening full-length air max-cushioned zool unit in wit en een zwarte buitenzool. We hebben nog geen andere van deze modellen gezien buiten de getoonde previews, maar deze dagen is het niet te ongewoon dat een sneaker op NIKE iD debuteert, zodat de uitrol hier niet precies ongekend is.

Icristiano Ronaldo's Nike Free 3.0 is eindelijk aangekomen bij selecte Nike-accounts in beperkte hoeveelheden. Met het accent op snelheid, lichtgewicht flexibiliteit en allround control, geeft het silhouet een strak en luxe profiel met zwart en goud accenten over zijn maas en kunstleer boven . Uitgerust met zeshoekige flex groeven om natuurlijke beweging te bevorderen, alsmede Flywire-technologie voor superieure stabiliteit. Andere opvallende details zijn onder andere CR7-branding op de tong, achterkant en Ronaldo's handtekening die de binnenzolen bekleden. De stijlen omvatten de Nike Free 3.0, die een ingebouwd mesh introduceert naar de flexibele lijn van lopers, en de Nike Free 5.0, die de vogelkooi uitkijkt op de Nike Free Run 2. Nike Air Max 1 Sneakers Aanbieding

Alhoewel de Nike-accounts al in de Nike-accounts wereldwijd debuteren, is het standaard Nike Air Max 1 "Patch" -pakket dat drie tonale varianten bevat - Zwart, Beige and Olive - is de bedoeling om de komende dagen aan te komen. Een meer gedetailleerde blik op de collectie, deze unieke "Patch" iteratie van de Air Max 1 referentieknop mensen, plaatsen en momenten die de Air Max evolutie door twintig patches om een ​​aangepaste look te creëren. Bestaat uit een premium canvas bovenkant met polyester velcro overlays op de hiel en de tong, waardoor de dragers de bijgevoegde patches kunnen bevestigen en losmaken. De modellen worden afgezet met zijn handtekening zichtbare Air unit in zijn respectievelijke palet. Bij de afwerking zijn de US Flag geborduurd Op de binnenzolen. Tinker Hatfield kwam met het idee van de Air Max 1 na het Pompidou Centre in Parijs te zien. Een onbedekte gebouw laat zijn ontwerp zien.

Een kijker kan de binnenste structuur van het gebouw van buiten zien. Op dit moment had Nike al Air in zijn sneakers, maar Tinker wilde de consument laten zien wat de sneakers comfortabel maakten. Het was niet zo hoog uitgesproken van een idee dat mensen zouden aannemen. Nike designers voelden het idee gimmicky. Maar Tinker won uiteindelijk en bouwde de basis voor de Air Max lijn. De eerste sneaker in de serie is nog steeds belangrijk voor deze dag door zijn perfecte mix van vorm en functie. Elk patroonstuk en middenzoolgroef werd gebruikt om de zichtbare Luchtunit te accentueren. De nieuwste Nike Air Max 1 Sneakers Blauw Uitverkoop brengt een beetje oude school met de nieuwste colorway, omdat het Mini-Swoosh-regime zeker voordeel trekt uit deze aankomende "Hyper Jade" kleurweg. Nike Sportswear heeft de afgelopen paar seizoenen rond het zichtniveau van het Swoosh-brandmerk op het zijpaneel gespeeld. De zwarte meshbasis camoufleert hierbij de tape-membraan om de Hyper Jade-kransschaduw te onderscheiden. de modderwacht. Contrast wit Mini-Swoosh branding en klassieke Nike Air branding dwars doorheen. Als u op zoek bent naar het klassieke silhouet van de Nike Air Max 1 Sneakers Winkels nederland , maar wil een lichtere rit met een bijgewerkte kussensysteem, kijk dan niet verder. Het is een OG look en een moderne silhoutte.

Vandaag geven we u een blik op de schoon en slanke Nike Air Max 1 Sneakers Bestellen goedkoop/a> Obsidian. Het gebruik van het zeil- en obsidiaanse kleurenschema dat populair is gemaakt door de OG Air Max 1, wordt nu ook gebruikt op de nieuwste gemoderniseerde versie van de Air Max 1.Deze Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Flyknit wordt geleverd met een witte en Wolf Gray Flyknit bovenste gepaard met de obsidiaanse tint op de synthetische overlays om de schoen die OG esthetisch te geven. De uitstraling is de Sail-gekleurde Ultra-zool en de kleine hits van Rood die op delen van de buitenzool, Luchtunit, tongbranding en de bovenste oogjes worden geplaatst. De iconische Nike Air Max 1 van Tinker Hatfield heeft zoveel remixen gezien en hersteld is het moeilijk om te houden volgen hoe veel subcategorieën de sneaker de afgelopen jaren heeft bezet. Alles wat we weten is dat de Nike Air Max 1 Ultra Flyknit een zware hit zal zijn. De geweven gebreide bovenkant, afgezwakt Tape-achtige modderwand en lichtgewicht Ultra-zoolunit zorgen voor een slank design dat nog steeds overeenkomt met het originele silhouet. Deze Bright Crimson-weergave zal zeker de hoofden worden dankzij de toegevoegde levendigheid doorheen, terwijl simpel wit branding het mogelijk maakt om de tongbranding en Swoosh te onderscheiden. Alles wat er nog te doen is, is een Amerikaanse vlag op de tong en voila. Bent u fan van de laatste Flyknit x Air Max combinatie?

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com