DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 06-10-2017 11:37:09

erdgred
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2017
Messages: 3

adidas tubular entrap Hvid on feet

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2016/11/adidas-Tubular-Entrap-21.jpg?x77385

Det senaste tillägget till adidas tubular entrap Hvid on feet Collection från Adidas Originals kombinerar en svart textil övre med originalproportioner av '93 siluetten, plus en bildäck-inspirerad Tubular mellansula. Detta par för kvinnor har också en högklackad tunga med en dragkedja i läder, en midfootrem för en säker passform och en vadderad sockliner och är färdig med en uppsättning lättvaxade snören och en högskuren sektion i hälen.

En innovativ adidas tubular entrap Guld review körstil återhämtar sig med moderna material. Tubular-serien störde prestandaförluster i 90-talet med avancerad däckinspirerad konstruktion. Den krusade yttersålen lever vidare i dessa moderna gummistövlar. Dessa kvinnors Tubular Entrap skor har en spetsig mélange övre som kommer med texturerat läder överlagringar. En elastisk hälremsor lägger till mode framåt.

adidas tubular entrap Lyserød, nu med 100% mer Boost! Adidas Tubular har varit ett av de starkaste erbjudandenen från Adidas Originals, men har sedan tagit en baksätning till alla NMD-modeller som vi har sett upp i hela Holiday 2016-säsongen. Men nu lägger de tre streckerna till det patenterade Boost-dämpningssystemet till Adidas Tubular Instinct för att skapa en bekvämare, premium ride för att hålla dig nere under de kommande månaderna.

Den ursprungliga adidas tubular entrap Grøn Lilla släpptes som en lövsko 1994, men den moderna versionen är baserad på prototyperna som var för långt före sin tid. Dagens Tubular ger det som var omöjligt under 90-talet till livet. Skos yttersål är inspirerad av innerröret av däck. Dessa kvinnors tubularskor har ett lågprofiligt utseende. Byggd med en mjuk socksliknande tröja övre, har de en kvart panel i en papperstyp. Färdig med en snygg passform på hälbandet och reflekterande detaljer.

http://www.sesportmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com