DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-10-2017 03:51:24

xiaobaomeilw
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-10-2017
Messages: 6

nike big nike high ac sort

http://blog.footaction.com/wp-content/uploads/2012/07/bn4.jpg

(Tilbage i 1984) af den sudanesiske NBA-stjerne Manute Bol, blev nike big nike low kvinder født midt i det år. En slægtning til Nike basketball klassikere, den anvender samme mellemsål og ydersål værktøj som Dunk og Air Jordan 1, med forbipasserende ligheder. Hovedpunktet for forskellen mellem alle tre er den overdimensionerede branding på bagsiden, skrevet på i skitserede blokbogstaver. 2016-genudstedelsen er produceret i premium-tumblet læder, en opdatering på det glatte læder set på domstolene i 80'erne.

Med et uformelt twist for et renere, poleret look bruger Nike en lignende konstruktion fra Quintessential Silhouettes af Air Jordan 1 og Vandal Lows til Nike. Bygget med en syntetisk perforeret læder øvre suppleret med en gummi ydersål, Big nike big nike high ac sort at tjene flere funktioner og ikke kun for basketball. Så hvis du leder efter en overkommelig løsning til trange fødder efter at have gået et par miles i din daglige high-top, behøver du ikke investere i ekstra indlægssåler.

Efter at have genoplivet Manute Bols spark i den laveste form tidligere i sommer, har nike big nike white leather endnu en iteration af underverdenen. Denne gang tilføjes luksuriøs skala-præget suede til blandingen, mens matchende læderpaneler og en monokromatisk øvre bringe ting ned på jorden og holder reptilian effekten fra at sætte sparkene på toppen. En tyggegummi af gummisål.

Som den anden af ​​en tobyspakke af nike big nike high lux, herunder LBC-udgaven, er Nike Big Nike blevet frigivet til at repetere ATL. Nike Big Nike High Premium Atlanta har en ren sort / hvid / rød farvelægning, måske til at gå sammen med Atlanta Hawks farverne. Skoen har en sort læder øvre med et revnet sidepanel. Den sidder på toppen af ​​en hvid mellemsål og rød ydersål, der passer til snørebåndet og tungen. Tunge tag sporten et Nike logo forsynet med en krone, og selvfølgelig rocker ryggen hæl panelet "ATL" i stort guld print, med A iført en anden krone. Sørg for at få dit eget par til rep.

http://www.nyekollektion.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com