DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 01-11-2017 03:46:00

rhtgfdcfg
Nouveau membre
Date d'inscription: 01-11-2017
Messages: 4

adidas yeezy boost 350 moonrock

https://pbs.twimg.com/media/CXWvQG3UAAAsGCO.jpg

Yeezy BOOST 350 är den adidas yeezy boost 350 v2 andra modellen, adidas Originals utvecklad i samarbete med Kanye West strängt begränsad sneaker hatt. Värdet är särskilt kärleksfullt gjord av vacker. , Men enkla material konstruerade. Samtidigt sträcker högkvalitativ Primeknit, BOOST ™ -teknik, premium läder och dö, dör över hela mellansolen, Combined.

Kanye West och Adidas adidas yeezy boost 350 damen kommer att lansera sin andra 350 av året med lanseringen av adidas Yeezy Boost 350 V2 zebra . Sneakerna har en svartvitt Primeknit övre med en SPLY 350 röd accent och ett genomskinligt vitt mellansålshus av full längd Boost. Detta är en mycket begränsad version som kommer att finnas tillgänglig på adidas.com och Yeezy's feed.

Hälet i det autentiska adidas yeezy boost 350 moonrock paret av en Yeezy Boost 350 'Zebra' det något avrundad i slutet. Jämfört med det spinnande paret, visar paret en mer brant falsk hälform. Vidare är klyftan mellan den laterala beklädnadens vita rand och mindre i falska par än i de autentiska. Därför är gapet mellan remmen och bokstäverna SPLY-350 större i de falska paren som du kan se på bilden. Slutligen är hälremmen för 350 inte korrekt applicerad.

Lanseringen den 14 november adidas yeezy boost 350 herren adidas yeezy boost 350 zebra är en annan kombination av färger från Yeezy Boost 350, och för att göra saker ännu mer spännande är färgen okänd just nu. Kanye gillar verkligen att hålla modevärlden på tårna och vi vet att de ska flyga ut.

http://www.rosaskorea.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com