DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2017 04:02:22

uyiydusf
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2017
Messages: 2

adidas y-3

http://i.frg.im/SQuNkLYm/adidas-y-3-pure-boost-zg-knit-black-4_1024.jpg


De adidas schoenen heeft onlangs dit nieuwe Core Black kleurenschema gedaald. Deze Y-3 versie van de Stan Smith biedt een totale uitstraling van boven naar beneden, met een tweedelige bovenkant gemaakt van een polyurethaan gecoate textielconstructie. Unieke eigenschappen op de schoen zijn onder meer de zip-off eyestay om de schoen een slip-on design te geven. Nog meer premiumfuncties op de schoen verschijnen door middel van de suède binnenhakbeker, de Poron Performance Sock Liner en de tonale Y-3 hit op de hakken. De zwarte veters en zwarte zoolunit maken de monochromatische look van de schoen compleet.


adidas schoenen sale presenteert zijn nieuwste Qasa High dit seizoen dat gekleed is in zwarte olijf. Een perfecte paar tijdens elk seizoen, de stijlvolle schoen heeft een mix van stretch nylon en suede accenten bij de teen cap en hiel. Andere details omvatten nylon riemen, tonale details en Y-3 branding voor een handtekening look.


Een deel van de adidas y-3's Summer 2017-collectie is deze nieuwe kleurweg van de adidas Y-3 Yohji Boost. Deze premium levensstijlloper van Y-3 bestaat uit een zwarte textiel bovenkant met suède die de hak voor de premium touch wikkel. Andere eigenschappen zijn onder meer leren en suède drie streep branding, 3M accenten, een full-length Boost middelzool in wit, en een rubberen rubberen zool.


Wat gebeurt er als adidas y-3 pure boost de akteur van de iconische adidas Stan Smith krijgt? Nou, je weet dat Y-3 altijd buiten de doos denkt, dus hier is wat ze hebben opgedaan, de adidas Y-3 Stan Zip. Deze gewijzigde versie van de klassieke Stan Smith is voorzien van een blacked out neopreen bovenkant, samen met een plastic hielkop. Het hoogtepunt van de schoen zijn de ritsen aan de zijpanelen die verwijderd kunnen worden om de schoen nog meer slanke, minimale uitstraling te geven.


http://www.runrunbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com