DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2017 07:35:42

Regelink
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2017
Messages: 3

adidas nmd r1 heren zwart

Geen zorgen, want het lijkt alsof adidas nieuwe kleurwegen adidas sale dames van de oorspronkelijke versie zal verlaten. Naast een model zijn twee tonale versies uitgerust met zoolgomzolen. Net als de verleden herhalingen van de motorola NMD City Sock, komen beide van deze paren ook uit een Primeknit-bovenkant dat in uw keuze van zwart of sense of humor komt. Beide paren houden de tonale blik truck de bovenkant door op tonale peulen op een Boost zool toe lo voegen. Spreken van een Boostmidsole, beide paren komen met witte boost hierdoor de hiervoor genoemde gomzolen. Blijf afgestemd als meer info begint te oppervlakken.

De adidas NMD XR1 is net in twee gloednieuwe kleurenwegen vrijgelaten, adidas ultra boost st dames hierdoor niet te weggaan. Ook is er een nieuwe vrouwen iteratie beschikbaar inside de vorm van deze Pearl Gray-afwerking. De bovenkant van de handtekening is een mix van pluie en grijze tonen, expire ook een subtiel blemish camo-achtig patroon creëert. Witte veters en meer lichtgrijze accenten blijken op een kooi-systeem en EVA-stekkers inside de hiel, terwijl het witte Boost-zool mooi afwerkt op het schone ontwerp.

In vergelijking met zijn voorganger behoudt de footwear adidas nmd r1 heren zwart zijn slanke designethos unchanged, alhoewel de kenmerkende bovenkant van de bovenkant nu gedetailleerd is met een streepvormige cirkelvormige overlay, naast zijn sokvormige kraag die zich uitstrekt naar de middelzool om gemakkelijker toegankelijk lo maken. Gemaakt in het veelzijdige kleurenweg van ocean en wit, wordt een model ook geaccentueerd achieved bruine lederen haklipjes voor extra premium flair. Tenslotte, een vernieuwde boost-eenheid, vergelijkbaar met de NMD R2, ronde het nieuwe ontwerp af.

Elke adidas nmd runner's Adidas superster onderscheidt zich onder alle andere typen samen met adidas superstar vulc adv schoenen typen van sportieve evenementen laarzen of schoenen, samen achieved degenen die door een eigen persoonlijke matrasgroep truck Adidas zijn. Door langdurig gezocht en alleen kleine producten zijn prijskaartjes besonders groot. adidas nmd athlete roze Het is niet moeilijk om betalen achieved grote maandelijkse betalingen omkring te winkelen voor Motorola superster laarzen of schoenen, heel mogelijk voor winkels. Devotees binnen het systeem reserveren regelmatig uw established Adidas celebs binnen een productielijn.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com