DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2017 08:46:57

terrywhitmer
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2017
Messages: 8

adidas nmd r2 heren Nederland

De adidas ZX 750 is al een adidas zx 750 heren goed onderdeel van de Originals rotatie, en daarom is het vreemd dat we dit jaar nog geen nieuwe releases hebben gezien. Er is nogal wat activiteit op de retro-front met onlangs opgestane klassici naast de nieuwe ZX Flux waarover iedereen praat. Met al die aandacht op oude schoollopers, zal dit 'Monotone Pack' inclusief zwarte en grijze tonale kleurwegen (beide met witte zolen) zeker een eerlijk deel van de fans hebben. Klik in voor een nadere weergave en blijf op de uitkijk omdat ze nu op zoek zijn naar Adidas Originals-accounts.

De adidas NMD R2 is een onderdeel van het adidas nmd r2 heren aankomende adidas NMD Ronin pack, dat twee stadssokkestijlen biedt, met deze sneaker die een leuke polka dot print biedt. Het Primeknit-silhouet is voorzien van een marine-bovenkant en het lichtgewicht ontwerp zal naar verwachting ongelofelijk comfort bieden, zoals verwacht is van elke fan van een boostszool. Derhalve wordt verwacht dat ze alle andere Primeknit NMD's volgen die direct uitverkocht zijn na hun release. De sneaker biedt ook tonale drie strepen aan de zijwand, evenals een bruin gekleurde hiel aan de achterkant.

Echte Yeezy Boost 350 V2's hebben 3 bijna matte adidas yeezy 350 boost v2 rood zwarte strepen die op de rug van de hiel lopen, in alle kleuren. Echter, we hebben gezien op veel Fake Yeezy Boost 350 V2's, dat de 3 strepen scherper zijn, en ook 2 glanzende lijnen hebben die aan beide zijden van elke streep rennen, wat zeer blatant is. Dus deze fout kan een super makkelijke manier zijn om te vertellen of het paar echt of nep is wanneer u legit controleert. Echter, onbevoegde Yeezy-fabrikanten zullen binnenkort op deze fout springen en waarschijnlijk het oplossen. Zorg ervoor dat u ook de andere tips hierboven gebruikt om ervoor te zorgen dat u een gedetailleerde legitieme controle uitvoert om te voorkomen dat u Fake Yeezy Boost 350 V2's koopt.

De adidas NMD hot strip kan adidas nmd r1 dames niet worden gestopt. Na een verbluffend debuutjaar in 2016 is de adidas NMD verder gegaan, omdat het merk klaar is om de adidas NMD R2 in meer kleurwegen te lanceren, zoals het Lente / Zomer 2017 seizoen nadert. Natuurlijk zal Foot Locker EU enkele exclusieve opties aanbieden die het ontwerpconcept van de NMD beklemtonen, die invloed uitoefenen op de tradities van Japan en in lijn met de state-of-the-art technologie.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com