DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2017 09:00:33

terrywhitmer
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2017
Messages: 8

adidas nmd r1 dame Danmark

Tidligere i år blev sneakerblogterne, der befolker internettet, blevet vanvittige, da et par adidas UltraBOOST 3.0'er var optrådt med en flerfarvet øvre. Sneakerne lignede meget på det specielle udgave adidas ultra boost 3.0 kinesiske nytårspar, der var faldet. Dette nye par har en smuk Primeknit vævet øvre, der er spejlet med regnbuefarver hele tiden, mens et obsidisk overlejringsbur matcher indersiden for et simpelt, slankt, må-have-look.

Adidas NMD R1 er ikke kun adidas nmd r1 dame iøjnefaldende på grund af det stilfulde, det har det også vist sig at være utroligt behageligt. Dens overdel er fleksible, mens den er udstyret med et fuldtids Boost mellemsål-polstring system. NMD R1 er også meget let at bære, uanset om det har ventileret overdel eller vævet Primeknit overdel. Dette er grunden til, at adidas Originals har gjort så godt med denne silhuet, og derfor kan sneakerheads forvente, at flere afdrag bliver tilføjet til NMD lineup. Det ville have givet bedre mening, hvis denne anden NMD R1 "Olive" iteration var kommet til staten, men adidas besluttede at droppe det i Europa.

Dette tidløse Gazelle-design kunne adidas gazelle dame have udholdt tidstesten siden 1960'erne, men det betyder ikke, at vi ikke kan injicere lidt sjov og personlighed i blandingen. Sig farvel til standardfarvepaletten og vælg fra et magert udvalg af farver lige fra den minimalistiske Mist Slate til den pulserende Lush Pink til den perfekte moderne makeover. Gazelle er blevet genoptaget gennem årene, med en række subtile ændringer i sin profil og form for at holde den frisk. Det seneste genudgivelse fra adidas Originals ser mærkeafkastet tæt på stilens slanke begyndelser. Udgivelse af et stort udvalg af Herre og Kvinders farver i Gazellen bekræfter adidas Originals deres sted oven på streetwear tronen denne sæson.

Adidas Originals Superstar Bold adidas superstar sort vender tilbage en gang, og denne gang omkring Superstar, der står højt ses det at rocke det klassiske hvide og sorte farveskema. Lad os tage et nærmere kig. For de af jer, der måske ikke er for bekendt, er kvindernes adidas Originals Superstar Bold en modificeret version af modellen, der har Superstar-øvre placeret oven på en platformsål, hvilket resulterer i et helt nyt udseende. . Dette par kommer med en hvid læder øvre accenteret af de sorte hits på hælen, tre striber og tungen branding, samt brugen af ​​guld på branding bemærket på sidepaneler og tunge. Den førnævnte gummiplatformsål kommer i hvid til at fuldføre skoets klassiske udseende. Disse er allerede tilgængelige internationalt, men vi kan forvente, at de slipper statside i den nærmeste fremtid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com