DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2017 10:22:31

terrywhitmer
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2017
Messages: 8

nike air max 2017 dames goedkoop Nederland

De Air Max lijn was geboren op een nike air max 2017 heren moment dat Nike probeerde om de afmetingen van de luchtunits te versnellen om de productiekosten te verminderen. Toen Hatfield de eerste Air Max creëerde, gingen de mensen over de zichtbare technologie. Nike had jarenlang klanten vertellen over de voordelen van air units, maar tot de eerste Air Max was het gewoon met iedereen praten. Zodra de ingekapselde luchtunits blootgesteld waren aan de wereld die dat was. Nike moest ook natuurlijk veranderen. Ze zouden de luchtunits niet meer kunnen kleiner maken, met elke nieuwe model klanten een grotere en betere lucht eenheid nodig. De Air Max 90 is geleverd met een luchtunit met meer gas dat erin wordt gepompt en een iets grotere raam om de technologie te bekijken.

De Nike Air Max 2017 is opgebouwdnike air max 2017 dames uit een 1-voudig geventileerde Flymesh bovenkant geperst met een gegoten schuimwrap, pluche kraag en flexibele kussing. Deze bijzondere kleurweg is gedaan in een Helder Crimson tint, dat ook uitstrekt tot de 360 ​​Air Max sole vereniging. De tonale look is in tegenstelling tot de Black op de Swoosh branding, evenals de White on the tongue branding. Grijp je deze look? Zo ja, vind deze vandaag bij select Nike retailers voor $ 175.

De Nike Air Max 90 is in de nike air max 90 dames komende maart van de debuut silhouet 30-jarig bestaan ​​gevierd. Dat betekent niet dat Nike Sportswear iets voor de iconische AM90 nog niet in de winkel heeft, aangezien de nieuw geïntroduceerde Nike Air Max 90 Flyknit op 2 maart 2017 in 6 kleurenwegen zal verschijnen. We hebben al gezien op premium NikeLab Helmed creations drop met accenten van suede en leer, maar hier geniet de Air Max 90 Flyknit van een geüpdatet Ultra Outsole voor een extra lichtgewicht rit, terwijl het verleden wordt verwezen door de iconische infrarood kleurweg. Andere opties zijn onder meer een opvallende Multi-Color selectie, met de bijgewerkte Flyknit-constructie doorheen, een Oreo-esthetiek, een head-turning Game Royal, Iguana Olive, en een OG Concord Colorway exclusief voor vrouwen.

De Luchtmacht 1 is niet de nike air force 1 low enige Nike-retro die dit jaar terugkomt met juweel Swooshes op de bovenkant. Het Nike Air Max 1 Jewel komt ook in 2017 uit, met het eerste paar dat deze witte en rode is. Wanneer wordt het model eigenlijk vrijgegeven? U.K. retailer Footpatrol heeft deze Air Max 1 voorlopig op de markt gebracht, die nu een lancering in de komende weken voordoet. Voor wat het waard is, zijn ook paren in de top-tier Amerikaanse winkel ongeslagen, zodat ze eerder eerder dan later kunnen komen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com