DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-11-2017 02:38:37

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 27-09-2017
Messages: 222

deze maand bevestig

Facebook zei dat de Russische inspanning ongeveer $ 100.000 heeft uitgegeven om bepaalde van hun berichten naar mensen te richten op basis van geografische, demografische en andere gegevens. Op die manier konden de paginagroepen met namen als Blacktivist en Nike Air Max Tavas Donne Secure Borders nieuwe volgers krijgen, die vervolgens andere niet-betaalde berichten organisch aan hun vrienden en over het netwerk zouden verspreiden. Veel meer gebruikers zagen die organische memes: Facebook zei deze week dat de door Rusland gelinkte organische onbetaalde Adidas NMD Femme berichten, gepubliceerd door 470 Facebook-pagina's tussen januari 2015 en augustus 2017, door 126 miljoen mensen werden gezien.
Slechts een fractie daarvan was gesponsorde berichten. In september zei het bedrijf dat de Russische groep ongeveer 3.000 gesponsorde berichten had Nike Air Max 90 Donne Nero verstuurd die werden gezien door 10 miljoen mensen. Dinsdag heeft Facebook dat aantal geüpdatet naar 11,4 miljoen. Tot die tijd zeiden Facebook-woordvoerders dat het bedrijf "geen bewijs" had gezien van aan Rusland gelinkte activiteiten op het platform, hoewel een intern onderzoek uit de lente van Moncler Abrigos Mujer 2017 over "informatieoperaties" (pdf) suggereerde dat dit wel het geval was.
Op Instagram, dat Facebook in 2012 kocht, zei het bedrijf dat het meer dan 170 accounts had gevonden en verwijderd die ongeveer 120.000 vergelijkbare content hadden geplaatst die door ongeveer 20 Adidas Superstar Homme miljoen gebruikers was gezien. In totaal verhoogden Rusland-gekoppelde accounts hun Instagrams met ongeveer $ 6700 in gerichte advertenties. Het bedrijf heeft de Instagram-berichten aanvankelijk pas eerder deze maand bevestigd na een vraag van Fast Company.
De advertenties werden vrijgegeven nadat de namen Adidas NMD Hombre van authentieke Facebook-gebruikers waren verwijderd om de privacy van gebruikers te beschermen. Een huiscommissie heeft Facebook, Google en Twitter gevraagd om schriftelijk uit te leggen of en hoe zij gebruikers die de advertenties hadden gezien zouden melden. "We Nike Air Max TN Womens hebben geprobeerd ons via onze openbare blogs uitgebreid te informeren over het probleem en we hebben een website die hieraan is gewijd," vertelde Stretch, de Facebook-advocaat, aan de commissie. "De kwestie van individuele kennisgeving is veel, veel uitdagender en we praten graag Adidas Superstar Femme Fleur over een aantal van die uitdagingen."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com