DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-11-2017 03:37:23

gcdshfduis
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-11-2017
Messages: 2

adidas alexander wang sko

https://i.pinimg.com/originals/2b/d6/24/2bd624566dd86c78195785fea8072a26.jpg


En farvepalet af sort og adidas sko solgul føjer yderligere energi til sortimentet, hvilket fremhæves af en æstetisk meld af raving og cyklingstykker, der udskrives i autentiske 90'ers inspirerede klubblad. Stand-out-elementer omfatter også AW Cycling Jersey, AW Cycling Shorts, AW Cycling Leggings, AW Bleach Hoodie og AW Bleach Joggers, lavet i elastisk spacer interlock stof og udstyret med digitalt inspireret motiv og sætninger som "ALT DIMENSION." Samarbejdet glæder sig også over debut af en helt ny sneaker, AW Hike Lo, med suede overdele, Boost værktøj og støbte gummi ydersål.


I sommer vil adidas fortsætte sit partnerskab med high-end mode label adidas alexander wang. I dag annoncerer sneaker-mærket den kommende udgivelse af en sæson 2-kollektion til senere i år. Inspireret af raving og cyklus sikring, vil den anden Three Stripes og AW kollektion indeholde en række farverige og lyse beklædningsgenstande. Ved at sætte den anden samling via en visuel lookbook, instrueret af Ryan Staake, præsenterer adidas og Alexander Wang en kampagnevideo med New York cykel budbringere sportslige ting fra den kommende kapsel. Symboliserende ungdom og frihed, AW og Adidas kollektionen tager tegn fra den underjordiske ravekultur i N.Y.C. og maskerer det med cykel æstetik til at skabe et stramt, neon-inspireret sæt atletisk gear.


adidas alexander wang sko er en designer forankret i sportstøj, så en hook-up med Adidas Originals giver perfekt mening. I stedet for en rullebane fyldt med sort ren stof og abstrakte knælængdebombere har collaben imidlertid endnu en gang besluttet at fokusere på noget, der er mere berøringspligtigt: trænere. Efter at have præsenteret sæson 2-lineupet i sidste måned, blev vandreturen Lo model - en standout fra previewen - er planlagt til at slippe denne uge. Med fokus på teknisk funktionalitet trækker tråden på Gazellen, med en topmærke med trekantede suede og Signature Three Stripes. Plus, med Hue Lo og AW Run, har Hike Lo en fuld længde BOOST mellemsål og perforeret ydersål for ekstra greb og komfort.


Denne hybrid silhuet, adidas alexander wang sko season 2 halvvejs mellem en løbesko og en trekkingsko, skiller sig ud med en vamp med slående kontrast: i forskellige farver og materialer. På den ene side har den en orange eller grøn suede struktur på forsiden og et sort læderpanel ved hælen. Den berømte Boost-teknologi, en perforeret neopren-tunge med vintageprint, tre silikone polka dot strips og en imponerende sort tå boks fuldender udseendet.


http://www.runarundk.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com