DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 03-11-2017 07:08:39

jhgfkjhhg
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-11-2017
Messages: 3

nike air max 1 ultra Shoe grå

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2016/01/Nike-Air-Max-1-Ultra-Essential-White-Anthracite.jpg

När Air Max Day-kanterna närmar sig, har Nike blivit upplyst om nya Air Max-silhuetter, den senaste är den här nike air max 1 ultra Shoe grå Moire-siluetten som drömmer om varmare dagar. Signaturens sömlösa övre är gjord i en babyblå nyans med tonala snören medan mudguardpanelen ger lite pizzazz med ett monokromt tropiskt tryck. En spetsad, korsad mellansula fullbordar denna iögonfallande sneaker, som kommer att drabba utvalda Nike Sportswear-försäljningsställen världen över denna lördag.

Nike introducerar i sin expansiva roster av vita vita sneakers, introducerar nu en nike air max 1 ultra vit Essential "White" som kanske är en av de renaste monokromatiska silhuetterna vi någonsin sett. Kvinnors exklusiva sneaker har en tunn, strömlinjeformad konstruktion som är konstruerad med den kvinnliga bäraren i åtanke. Konstruerad med en maskövervåning syns Swoosh-märkning på sidopanelen tillsammans med en omärkbar luftenhet längs den skarpa vita mellansolen. En ren platina yttersula avrundar utseendet.

Nike air max 1 ultra svart tar på sig den ursprungliga Air Max 1: s ursprungliga "Sport Red" -färgen för tillfället, men det är inte den enda tekniskt uppdaterade modellen som tar itu med den ikoniska paletten. Har någon sagt Flyknit? Ja, det finns en Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Sport Red i mixen också. Trots att den typ av Flyknit som i stor utsträckning är en typisk övre typ, återskapar skön ganska den OG-färgväggen. En "perforerad" vit toebox ger vägen till grå längs den hårdare sidan och hälen, vilket ger utseendet på traditionell paneling. Därifrån behöver man bara lägga till en sömlös röd spegelvägg och Swoosh, en vit kärnad skumsula och voilā: OG-imitera Nike Air Max 1 Ultra Flyknit Sport Red.

Den klassiska looken ensam hjälper den att vara relevant, men Nike fortsätter att lägga till den i form av färska nya färgbanor och material. Både Barockbrun / Universitetsblå / Volt och Light Ash Gray / Hyper Colbat färgvägar ger det perfekta vardagliga utseendet med bara tillräckligt med färg i färg för att hjälpa dig att sticka ut från mängden. Överdelen består av läder och mesh för en hållbar och lätt känsla medan en nike air max 1 ultra 2.0 moire-enhet i sulan hjälper dig att hålla dig bekväm på dina fötter, oavsett var din dag tar dig.

http://www.shoesmarkse.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com