DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-11-2017 09:11:45

oyixi@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-11-2017
Messages: 2

New Balance 577 Online Kopen

http://www.heetschoenen.nl/media/catalog/product/cache/1/image/588x473/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/s/aspA-062-01.jpg

De Napes Needle, een prominente rotstop in het Engelse Lake District, is een van de moeilijkste uitdagingen voor zelfs de meest ervaren bergbeklimmers. Dat gezegd hebbende, degenen die naar boven durven te traverseren, hebben de juiste uitrusting nodig die is gemaakt van even harde materialen, zoals gebruikt in dit duo van de releases van New Balance 577 Online Kopen. Het "Napes" -pakket is geïnspireerd op de kleurrijke en robuuste uitrusting van ambitieuze klimmers, met hoogwaardige suède en rip-stop gaasmaterialen die bijdragen aan die buitenvriendelijke esthetiek. Deze zullen op 27 juli bij geselecteerde New Balance-winkels zoals Napes aankomen, dus bekijk hieronder eerst een gedetailleerd overzicht.

Als je de output van sneakers van de Britse fabriek in New Balance volgt, zul je niet verbaasd zijn dat er weer een premium premium-leder van hoge kwaliteit in de winkel ligt. Maar alleen omdat ze u misschien niet verbazen, maakt dit de nieuwe 577 niet minder aantrekkelijk dankzij het luxe bovenwerk van rood leer. De zachte, romige diep rode constructie wordt ook vergezeld door wat bijpassend nylon op de toebox, de enkel en de tong. Toevoegen aan de elegante look is metallic goud stiksel op de tong en Union Jack vlag op elke hiel. Deze New Balance 577 Opruiming Made in England-editie in rood leer komt nu aan bij fijnere New Balance-leveranciers.

New Balance keert terug naar het Verenigd Koninkrijk voor drie gloednieuwe New Balance 577 Mesh bovenste Goedkoop-paren, geïnspireerd op de cricket-sport. Elke colorway vertegenwoordigt een ander aspect van het spel, van een groen suede knikken op het speelveld, een premium volnerf bordeaux leer dat een eerbetoon is aan de bal, en een blauw suede knikken naar de kleur van de tribunes. Een aantal andere kleuren spelen ook hier een rol, van een gele tot een donkere obsidiaan, maar elk paar is voorzien van volnerf bordeaux leer op de hiel en een 'N'-merking terwijl contrasterende witte stiksels opvallen. Grijp na de pauze een beter beeld van het nieuwste New Balance-trio en pak je paar op 1 april bij bepaalde winkeliers.

New Balance is een merk dat veel belang hecht aan traditie, wat een goede zaak is voor sneakerfans omdat het betekent dat we altijd kunnen vertrouwen op het merk dat hun klassieke silhouetten produceert met onberispelijke handgemaakte kwaliteit en eersteklas materialen. De praktijk gaat verder met deze nieuwste Made in England New Balance 577, die ook de Britse erfenis van New Balance viert in een speciale make-up "Flying the Flag". De 577 heeft de Union Jack op elke tong passend en op de hielen geborduurd en krijgt een bovenwerk van ton-sur-ton grijs suede, wat resulteert in een frisse, eenvoudige en stijlvolle uitstraling. De inlegzolen "Flying the Flag" en een speciale lederen tas met Union Jack-afwerking maken het thema compleet. De New Balance 577 Encap cushioning Nederland "Flying the Flag" komt nu aan bij geselecteerde New Balance-leveranciers.

Er is een speciale versie van de aankomende Limited EDT x New Balance 577 Burgundy Kopen-creatie om op te jagen. Die versie is voorzien van individueel genummerde doorzichtige vitrines, een t-shirt voor herdenking en een kopie van de nieuwste Sneaker Freaker met de schoen in kwestie op de cover. Uiteraard is deze box alleen beschikbaar op de locatie Limited Edt Queensway in Singapore - en zullen er slechts 240 paren zijn die deze speciale behandeling krijgen. Zoom in op de details voor deze speciale New Balance-kit na de klik en succes met het aanschaffen van een paar voor jezelf.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com