DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-11-2017 10:10:55

yamuelbelly
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-11-2017
Messages: 7

adidas gazelle roze Nederland

Voor wie niet op de hoogte is, is de adidas ultra boost dames adidas Ultra Boost de eerste adidas-schoen met de gehele tussenzool, samengesteld uit Boost-materiaal. Boost is een schokdempend mengsel dat is samengesteld uit TPU-korrels, wat zorgt voor een zachte maar toch responsieve rit. Omdat deze schoen een 100% Boost middenzool heeft, is deze zachter dan andere adidas Boost-schoenen en dankzij de buitenzoolconstructie is de schoen extreem flexibel. We kennen allemaal de niet-gecomprimeerde versie, maar nu komt adidas met de gekooide versie van de Ultra Boost. Ze beloven een nog nooit eerder bekend gevoel van gedempt, snel en comfortabel en dat kunnen we alleen maar bevestigen. Boost schuim in de tussenzool heeft een responsief grondgevoel en zal zijn vorm behouden in het koudste weer.

De Adidas Gazelle is daarboven met de Stan Smith, de Samba en de adidas gazelle roze Superstar als een van de klassieke silhouetten van Adidas-sneakers. Ze zijn een soort van slijtage-met-alles-kick die nog meer van de must-have is geworden toen het merk met drie strepen hen een moderne revisie gaf in 2016 (die eigenlijk overeenkwam met de vorm van vroege jaren '90-versies) in een regenboog van stijlvolle kleurstellingen zoals mosterdgeel en hemelsblauw. Maar, zoals de trend lijkt te zijn met alle klassieke Adidas-sneakers van de laatste tijd, komt de Gazelle nu in een snazzy nieuwe Primeknit-versie.

Lid worden van de EQT Support ADV is adidas eqt dames de Overkill x adidas EQT Support Future om het nieuwe "Coat of Arms" -pakket van de merken te vormen. Sneakerverkoper Overkill haalt inspiratie uit de Berlijnse wijk Kreuzberg waar de winkel zich bevindt en zijn kleurenpalet van rode, zwarte en witte verwijzingen naar het traditionele embleem van het gebied. Een gebreid bovenwerk met synthetisch materiaal en een rode nylon band via het motief met drie strepen details de build, terwijl een witte tussenzool en zwarte buitenzool het ontwerp completeert.

Adidas blijft verschillende manieren adidas superstar 80s wit vinden om dingen op te fleuren als het gaat om de Superstar, aangezien we recentelijk een nieuw paar hebben bekeken met kurkdetails op de teen. Nu bekijken we een adidas Superstar 80s die wordt gedekt door een Vapor Steel (groenblauw) helemaal door de bovenkant. Wat dit paar onderscheidt van anderen is het feit dat het bovenwerk is gemaakt van een slangenleer gestructureerd leer. Witte detaillering, die als contrast dient, wordt vervolgens gezien op de branding met drie strepen, het hiellipje, de schelpneus en de rubberen tussenzool. De constante stroom premium-samenwerkingen vormt de adidas Originals en de Britse retailer? stelt niet nogmaals teleur, omdat de twee samenwerken voor een stijlvolle set van de Superstar. De voor altijd iconische shelltoe sneaker wordt gepresenteerd in twee uiterst smaakvolle premium looks, met een hoogwaardige lederen bovenkant in zwart of wit met tonale nubuck voor de hieltabs en sidestripes. Het duo van indrukwekkende Superstars wordt elk aangevuld met gelaserde Adidas-klaverbladlogo's op de tongen. De grootte? exclusieve Superstar 80s zijn verkrijgbaar in de winkel en online op vrijdag 9 september.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com