DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2017 02:25:12

SijeKrens
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2017
Messages: 4

Nike is samengekomen met het ziekenhuis

Kod nas het vrijlaten van een weekend in de Flax / Wheat Colorway, brengt u nu nog het Fall-geïnspireerde kleuroptie van een nike air max 2017 dames. Niet alleen doet deze Air Max 90 een Fall-inspired look, maar gebruikt ook materialen die samenvallen achieved de herfstseizoen, zoals we all zien dat de schoen is geconstrueerd uit het combinatie van leer hierdoor wol aan de bovenzijde in een paar verschillende tinten blauw. Contrastbruin wordt dan op de oogjes, de tongsticker, de Swoosh-controle en de Air Max-eenheid op de middelzool geplaatst.

Zoals hierboven vermeld, wordt deze nike air max 2017 goedkoop geleverd achieved een nieuwe colorway hierdoor constructie die wolmaterialen above de bovenkant bevat. Een schoen bestaat uit het grijze synthetische wol schedule samengeperst met lederen terme conseillé gedaan in een Jar en Tan kleurweg. Hieronder vindt u een Atmosphere Max-zoolunit, uitgevoerd in het witte en zwarte kleurcombinatie. Tonale Grijze veters hierdoor Donkergrijze hits gevonden inside de bovenkant van een schoen.

Nike is samengekomen met het ziekenhuis omkring een nieuwe kleurenweg truck de adidas superstar dames te ontwerpen die morgen morgen aan het publiek zal worden vrijgegeven. Ontworpen door OHSU Doernbecher Children's Hospital Patiënten Joe MacDonald, Sophia Malinoski en Ethan Frank, een schoen bevat designelementen uit de Oregon Football standard. Ze hebben ook ontworpen, waaronder inspirerende graphics, modern day gebruik van kleurvervuiling, camouflage patronen en persoonlijke billet aan de kinderen. Jeder der opbrengsten uit de verkoop zullen een pediatrisch kankerfonds ten goede komen bij het OHSU Doernbecher Kid's Hospital.

De schoenen binnen bevatten de rijke geschiedenis van culturen over adidas nmd dames een hele wereld. De eerste groep sneakers is geïnspireerd door de inheemse Amerikaanse gemeenschap van North Dakota, die Pharrell uitnodigde omkring hun verhalen en tradities te delen. Dit will be vertaald in een levendige set adidas NMD's inside rood, zwart, lichtblauw, mandarijn en groen, die antelope een geborduurde boodschap bevatten die het punt naar huis rijdt over een bovenkant.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com