DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2017 02:27:50

SijeKrens
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2017
Messages: 4

adidas superstar dames sale

Zorg ervoor dat je suède over leer heeft als het gaat om u sneakers? Als dat een geval is, raden we all u aan deze versie van de adidas schoenen heren te bekijken expire gekleed is in een tonale Black suede bovenkant. Dubbele adidas Superstar Suede Key Black, deze versie truck het model wordt geleverd met een bovenste constructie van een zwarte suède, geaccentueerd door de lederen hits op de voering en de gewatteerde veters. De shell toe, About three Stripes en tong hierdoor hiel branding komen ook in zwart, terwijl scherp contrast wordt gemaakt entrance middel van de witte rubberen zool.

Er zijn 10 sneakers in een komende collectie Flax 2017 van nike air max 2017 dames sale voor deze maand oktober en uit die set is een Nike Air Max 90 Ultra 2 . zero. De bijgewerkte runner heeft in principe een large suède bovenkant gekleurd inside de tarwe tint achieved bijpassende leeraccenten en veters. Een witte middelzool achieved het zichtbare Max Air-kussen en een rubberen rubberen zool vervolledigt het stijlontwerp geheel.

Toen Nike Roshe Two de debuut maakte, verscheen het in twee nike roshe dames sale verschillende versies: een neopreen aanbieding en een Flyknit versie. Nu worden we all klaar voor de Roshe Two om te evolueren met de introductie truck de Roshe Two Flyknit V2. Deze vernieuwde versie van de Roshe A couple of Flyknit heeft een nieuwe sokachtige constructie op een bovenkant en een nieuwe ribbed Flyknit bovenkant omkring de schoen een iets andere uitstraling van een origineel te geven. Enkele van de eerste kleurwegen zijn White / Bad guy Gray, Black / Whitened, University Red en Strong Royal Blue paar.

Een White Mountaineering x adidas superstar dames sale samenwerking gaat door achieved een andere herinterpretatie truck een klassiek silhouet, deze keer met de iconische Superstar. Als onderdeel truck de collectie S or S 2017, moderniseert een White Mountain Mountaineering truck Japan de sneaker inside een Slip-On-vorm met het full-premium make-up. De bovenste constructies van de handtekening, de bovenste constructies truck de handtekening van een Japanse label, zijn een geometrische details van een handtekening onderstreept zijn esthetiek, terwijl een opmerkelijk aspect bestaat uit zijn snijbanden die zijn afgebeeld inside het drie stripmotief truck het Duitse sportkledingmerk.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com