DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2017 06:03:14

AaronJoel
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2017
Messages: 4

nike air max 2017

Het is niet een makkelijke politieagent, niet nike air max 2017 door een lange schot. Ongeacht, de Nike Air Max 1 Master is in minder dan 24 uur vrijgegeven. De laatste Air Max-druppel die iedereen gek maakt, kan heel goed de meest unieke en creatieve zijn. Op zoek naar een van een soort motief, denk aan de Nike Air Max 1 Master als het model van de uitvoering van het What The theme. Nike viert de 30ste verjaardag van de Air Max 1 door enkele van de meest geliefde Air Max 1 collabs / colorways te combineren en ze op een schoen te plaatsen. De schoen zelf is gemaakt van een zwart leren bovenkant, samen met zwart op de Nike Swoosh, veters en voering.

Het leuke deel van de schoen ligt in de kleuren / prints / patronen die rondom de modderbeschermer zijn genoteerd. U vindt er icoonstijlen zoals de klassieke atmos x Air Max 1 Safari, naar de originele rode en nike air max 2017 goedkoop blauwe edities, Patta, Viotech colorways en meer in zijn respectieve materiaalmakeup. Zal je na een paar gaan? Zo ja, maar een vriendelijke herinnering dat ze morgen vallen voor de verkoopprijs van $ 130. Klik en boekmerk onze officiële Nike Air Max 1 Master lanceringspagina nu voor extra afbeeldingen, de laatste informatie en nike air max 2017 heren volledige release details.

Als u op zoek bent naar iets klassieks en subtiel om deze lente op te halen, heeft Nike precies wat u nodig hebt met deze nieuwe Binary Blue kleurweg van de Nike Blazer Mid Premium. Gebouwd uit een boterachtige suède in de bovenkant, komt deze Blazer Mid op in Binaire Blauw helemaal om de schoen een tonale blik te geven. Zelfs de veters, het merkmerk en de tong zijn in dezelfde blauwe kleur bedekt. Een witte tongsticker en een lichte rubberrubberzooleenheid dienen als contrastpunten voor deze Blazer, die nu begint bij geselecteerde detailhandelaren. Is dit paar op je lijst met must-cop voor nike air max 2017 dames goedkoop de lente?

De volgende generatie AIR zal dit weekend zijn debuut maken met de komst van de Nike Air VaporMax. Om in de drie verschillende kleurwegen te zien die u hierboven ziet, heeft de Air VaporMax volledig zichtbaar kussen met een innovatief ontwerp dat Air Max naar nieuwe plaatsen, en komt in combinatie met een flexibele Nike Flyknit bovenkant om de lichtste, meest flexibele Air Max ooit te creëren. Releasing in Pure Platinum / Wolf Grey, Pure Platinum / University Red, en Triple Black, zal elk paar op 26 maart vrijkomen (Air Max Day). De verkoopprijs bedraagt $ 190.

Nike Basketball zal de Time To Shine-collectie morgen vrijgeven, waaronder de PG 1, Kyrie 3, LeBron 14 en het debuut van de KD 9 Elite. De KD 9 Elite bevordert de breidingsmogelijkheden van Flyknit om de fitheid en behoud van het basketbal te verbeteren speler. "Containment voor laterale beweging wordt bereikt door tunnels in het bovenste vliegknit te breien waardoor we een enkele kabel rond de hele voet kunnen kanaliseren," legt Nike Designer Leo Chang uit. "Deze bekabeling setup kan micro-aanpassen en aanpassen om de voet voor een adaptieve pasvorm." De debut colorway ziet de sneaker bedekt in Dark Gray, Sail, en Hyper Jade.Retailing voor $ 150, zal een paar morgen opnemen?

Terwijl de meer nike air max invigor opmerkelijke Nike Air More Uptempo release dit jaar zijn samenwerking met Supreme zal worden, wordt het klassieke basketbal silhouet onthuld in een andere nieuwe kleurenweg voor de lente van 2017. Met een gewaagd, maar simpel tweekleurig kleurenschema van zwart en hyperroze, wordt de brandpunt is gericht op zijn roze-gekleurde vergrote AIR zijpanelen, swooshes en zichtbare airbubble unit in de hiel. Bestaat uit premium zwart leer met geperforeerde omschrijving, is de sneaker afgewerkt met bijpassende veters en hieltrekkers. Aangekend als een exclusief kind, vind je deze Nike Air More Uptempo GS bij selecte Nike retailers vanaf 1 april voor $ 130.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com