DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-11-2017 02:51:28

kbjhgfggf
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2017
Messages: 1

adidas tubular instinct

https://i.pinimg.com/originals/51/6e/56/516e561f6181ddbe7cb7598a9e1421c8.jpg


Het Adidas Tubular Instinct debuteerde eerder dit jaar, maar adidas schoenen verspilt geen tijd met het vrijgeven van een versie van de schoen die is uitgerust met Boost-technologie. Wat je hierboven ziet, zijn de eerste beelden van het gloednieuwe model, de Adidas Tubular Instinct Boost. Naast de met Boost geïnfundeerde zool, was het eerste dat me opviel de leren bovenkant. Ja, we hebben al eerder leer op dit model gezien, maar nooit op een interne (niet-samenwerkende) release. De schoen maakt zijn debuut in een Black or Tan colorway, naar jouw keuze. Tonale veters en witte zolen uitgerust met Boost zijn te zien op beide kleurenbanen. Extra functies zijn de perforaties in de schoen, de tweekleurige veters, de branding op de tong en het unieke voeringontwerp op de hiel.


Het Adidas Originals Tubular Instinct dat je hierboven ziet, is naar verluidt een primeur in een reeks adidas schoenen sale van exclusieve exclusieve releases die zijn geïnspireerd door 's werelds modehoofdsteden. Deze bijzondere colorway is toevallig een eerbetoon aan de stad Parijs. Het adidas Originals Tubular Instinct Flagship Exclusive Paris heeft een zeer luxe esthetiek omdat het bovenwerk is gemaakt van een premium nubuck en leer dat is bedoeld om de Parijse stijl te vertegenwoordigen, terwijl de blauwe tint is betekende de beroemde straatlantaarns van de stad. Andere opvallende kenmerken van de schoen zijn metalen kanttips, een off-white middenzool en reflecterend garen in de veters van de schoen die eer betonen aan de bijnaam "The City of Light."


De Adidas Tubular Instinct kwam eerder dit jaar op de scène en heeft tot nu toe alleen uitgebracht in hoge topvorm. adidas tubular Maar met de manier waarop adidas tegenwoordig met veel van hun silhouetten aan het sleutelen is, wist je dat de kans om een ​​lage topversie te zien, zeker een mogelijkheid was. Nu is het dat wel. Bovenop krijgen we onze eerste blik op de Adidas Tubular Instinct Low in twee verschillende kleurtonen van Core Black en Clear Brown. De geknipte buis is uitgerust met een bovenwerk van suède en mesh-details op de achterste helft van de schoen.


Adidas heeft het adidas tubular instinct, dat bekend staat als een hoge top, gebruikt om het een nieuwe look te geven. Het bovenstaande is het geheel nieuwe Adidas Tubular Instinct Low omdat het met zwart bedekt is door het hele suède en mesh bovenwerk. Zwart-witte touwveters, tonale branding op de tong en hiel en een contrasterende witte buisvormige EVA-zool maken het helemaal af.


http://www.runrunbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com