DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2017 02:32:58

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 27-09-2017
Messages: 222

In zijn 14 jaar heeft de fon

Jay Nike Air Max Classic BW Dames Gordon's Pendleton x Nike Mowabb is Future Americana
Lancering op 5 november, Gordon's twee geledingen van de Nike iD ACG x Pendleton Mowabb zullen respectievelijk verschijnen bij ComplexCon en Bodega Boston.
Leer hoe - en waarom - Nike de Thaise UGG Boots Black Friday Sale zanger Toon helpt om 50K per dag van Zuid- naar Noord-Thailand te Nike Black Friday lopen en ontdek hoe je de laatste 10 KM met hem kunt spelen.
??The Art of Reduction: Inside Nike's Sparkling New National Federation Hockey Jerseys
Elk van de 12 heren- en 8 damesfederaties die deze winter het ijs in Zuid-Korea nemen, Moncler Outlet Online past tot nu toe in het lichtste, helderste hockeyshirt van Nike. Hier is wat je moet weten.
De schoen, onderdeel van de 2017-collectie die Indiaanse traditie viert ...
?Nike Air VaporMax
Nike Air VaporMax
Het is beschikbaar vanaf 11 november in de Nike SNKRS App, nike.com en ...
?Michael B. Jordan deelt  zijn trainingstips en hoe je geen sukkel bent
Leer wat de acteur eerst motiveerde en de drie manieren waarop je kunt werken, net als hij. Ontdek de NikeLab Gyakusou-vakantiecollectie
De winterkleding combineert Nike's nieuwste innovaties Nike Air Max 1 Femme met Takahashi's unieke creativiteit en ervaring als hardloper. Het zal beschikbaar zijn vanaf 2 november op nike.com/lab en bij select
In zijn 14 jaar heeft de fondsenwerver miljoenen ingezameld, het leven van talloze kinderen opgefleurd en de aandacht getrokken van sneakerliefhebbers en verzamelaars Nike Air Max 90 Donne Rosa in het hele land. Bekijk de schoenencollectie van 2017 voor het eerst. Volwassen en jeugdgroottes worden op 18 november gelanceerd in SNKRS en de volledige kledingcollectie wordt gelanceerd op nike.com en bij geselecteerde Nike-winkels en Cheap UGG Boots partnerwinkels.
?NIKE, Inc. is bezig met het versnellen van een Nike Air Max 1 Ultra Moire Femme consumentgestuurde transformatie om de volgende fase van langetermijngroei te ontvluchten
Het bedrijf breidde zijn nieuwe Consumer Direct Offense uit, die erop is gericht de sporter sneller en persoonlijker te bedienen, op schaal, geleid Cheap UGG Boots door digitaal.
Hier is de lijst met wereldwijde dealers.
Het Jumpman-logo en de buitenzool zijn van turkoois, een kleur die staat voor harmonie, vriendschap en vriendschap in de Indiaanse cultuur.
De Jordan Super.Fly 2017 N7 is 7 november beschikbaar op nike.com en bij geselecteerde retailers.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com