DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-11-2017 03:25:04

nbhgfed12
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-11-2017
Messages: 3

Jordan Schoenen Nederland Verkoop

Het kan waar zijn dat Adidas een paar dagen geleden iets positiefs in hun enquête heeft uitgevoerd, wat de voorraad de volgende dag met vier procent voortstuwde. Adidas NMD Sportschoenen Collectie Verkoop    Dit was echter ook de eerste keer in drie kwart dit Adidas rapporteerde een EPS lager dan verwacht. Hoewel het wonder laag was, rapporteert Adidas normaal gesproken inkomsten die eerder door analisten werden genoemd, wat de daling van Adidass 'inkomsten tijdens het volgende mogelijke aantal jaren illustreert.

We hebben al enkele slechte marges van kwartaal tot kwartaal gekend, met jaarlijkse marges op zijn hoogst middelmatig, en dolomiet lijkt de komende maanden moeilijk te meten voor investeerders. In het huidige record van het huidige record kan ik bevestigen dat Adidas pas een overbought equity is dat ernaar verlangt te worden kortgesloten.Top Nederland Verkoop Nike Air Force 1    Dolomite is altijd proactief geweest en aangepast aan de eisen van de wereld. Het heeft altijd hun oren naar de grond gehad, dit wordt ook nog eens weerspiegeld in dit product.

U kunt deze Dunks beladen met modern design krijgen sinds een verscheidenheid aan trendy kleuren. Je zou er dus zeker van kunnen zijn om twee van je voorkeur en voorkeur te vinden.Jordan Schoenen Nederland Verkoop    Adidas Dunks van Adidas waren prachtig gemaakt met de bedoeling je het maximale comfort en veiligheid te bieden, over de basketbalvelden of zelfs omdat je over straat loopt. Qua uiterlijk en algemene uitstraling stralen veel mensen klasse en complexiteit uit, terwijl ze de kracht- en duurzaamheidswaarde lange tijd behouden.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com