DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-11-2017 04:19:53

wsxchristopher
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-11-2017
Messages: 2

Nike AIR MAX 2017 Geel outlet

http://www.schoenenukopen.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/360x289/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/a/za_one-1282.jpg

Het is nog niet eens Air Max Day 2016, maar we hebben al een glimp van wat Nike in petto heeft voor de Nike AIR MAX 2017 blauw Korting. Nike Blog heeft beelden van de nieuwe hardloper gedeeld, waarmee fans van de lijn meerdere kleuren kunnen bekijken. Zoals het vaak lijkt, lijkt het erop dat Nike klassieke Air Max-elementen combineert met enkele van de meest populaire nieuwe ontwerpinnovaties. Vanaf de onderkant is de sneaker voorzien van een Max Air Unit over de volledige lengte en bevestigd aan een naadloos bovenwerk vergelijkbaar met veel van de sneakers die Nike de laatste tijd produceert. De andere bekende eigenschap is de kleurvervaging die wordt gebruikt om over te schakelen van donker op de voorkant naar licht op de hiel. Het was in die tijd dat de teen werd afgerond en het silhouet zijn meest gewenste vorm bereikte.

Ter aanvulling op de eerste blik van gisteren op de komende Nike AIR MAX 2017 Zwart Sale, zijn er ook drie extra colorways van het model, veters en piping langs de tussenzool, die in essentie het 30-jarig jubileum van het silhouet viert. Engineered Mesh maakt het grootste deel van het bovenwerk uit met 3M reflecterende details en rust bovenop de klassieke Air Max-zool. Om het ultieme eerbetoon te cultiveren, hebben ontwerpers verwezen naar de 2004 'Urawa' voor de gewenste houding, teen en hielvorm.Looking bij deze eerste beelden is het moeilijk te zeggen of deze release ook zal profiteren van het nieuwe retro silhouet dat Nike uitrolt voor Air Max Day.

Voorvertoning in kleuren rood, groen, blauw en zwart. Dit nieuwe silhouet heeft een vernieuwd bovenwerk in vergelijking met de traditionele constructie, omdat het een gladdere mesh-constructie heeft, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant. Alles wordt boven op de handtekening gehangen full-length luchtkussenunit met luchtkussen, blijf op de hoogte in KicksOnFire voor meer informatie en officiële releasedatum in de nabije toekomst. We bekijken een paar aankomende Nike AIR MAX 2017 Geel outlet-kleurstellingen, die allemaal zijn voltooid met een volledige lengte Air Max-zachte zool. De bovensport heeft een rimpelige textuur, terwijl de bouw van de schoen een volledige Engineered Mesh-constructie aanneemt die vaak te zien is op recente Air Max-silhouetten.

De Nike AIR MAX 2017 Rood te koop ontvangt de nieuwste colorway voor zijn groeiende line-up, ditmaal met het klassieke Deep Royal Blue-thema. De kenmerkende tint over het frontale gedeelte, dat vervaagt tot hyperkobalt en zwart naar de hiel toe - de gemoderniseerde runner draagt ​​ook een vernieuwde upper vergeleken met zijn traditionele build. Soepeler gaas bestaat uit de samenstelling, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant. Ten slotte wordt het gradiëntenthema van de sneaker bekroond met zijn kenmerkende, volledig luchtgekoelde zooleenheid met volledige lengte. De nieuwe versie van de klassieke trainer blijft mooi in overeenstemming het is oorspronkelijk gebouwd, maar voegt net iets meer stijl toe voor de zomer.

De nieuwste versie van de Nike AIR MAX 2017 Wit Online Bestellen, die onlangs in groene steen is gepresenteerd, is nu te zien in een lichte druivendecoratie. Gedrenkt in een officieel palet van Bright Grape / White-Fire Pink-Pink Blast - de nieuwe hardloper wordt gedefinieerd door zijn vernieuwde bovenkant die pronkt met een soepelere maasconstructie, naast de toevoeging van een golvende textuur aan de achterkant. Druivenpaars is prominent aanwezig op de tenenbak en verkleurt naar roze over de kraag en het achtergedeelte. Verder aangevuld met grijze Swooshes op de zijpanelen, wordt het silhouet bekroond met zijn kenmerkende luchtkussenunit met de volledige lengte in lichtoranje.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com