DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2018 03:03:47

tyzdfvsd
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2018
Messages: 3

adidas nmd r2 hvite grønn

https://newsneakernews-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/04/adidas-nmd-r2-primeknit-core-red-release-date-01.jpg

Mønstrene varierer fra adidas sko dame 2017 kontrasterende adidas nmd r2 kvinner striper til mer subtil som passer til resten av skoen. Vi ønsker spesielt kvinners eksklusive gjenstander som ligner et uoffisielt Adidas x Cath Kidston-samarbeid. Alle åtte skoene sitter på toppen av en klassisk hvitsåles Boost og fjern signaturplugger på siden for en mer strømlinet estetikk.

Primeknit topp, utstyrt med adidas nmd blå rød et stort antall laser-kutt mønstre, skarp silhuett og plysj Boost Midsole. For litt ekstra er det også en praktisk trekkfeste på hælen slik at den passer lett. Den svarte NMD R2 av menn har et sort-hvitt stoffmønster. Primeknit topp og solid svart striper. Gjenopprettingen av NMD R2 er svært responsiv, og den hvite akselen er super enkel. Basen er accentuert med seks røde striper pop!

Den grå NMD R2 i kvinner adidas nmd r2 hvite grønn adidas nmd r2 mens har en grå og hvit mønsterstruktur. Primeknit øvre og solide hvite stripe 3. De har også en veldig lett og lett boost pute, hvit og hvit, med hvite ytre sider. Basen og hælen er begge hvite. En svart gummi Stretch Web yttersula avslutter sneaker.

Leter du etter adidas sko menn sale Kanye Wests Yeezy Boost 350, men kan ikke få tak i dem? De nylig lanserte NMD Adidas-joggeskoene er nok den nest beste til Kanye West's Yeezys. NMD Adidas er en av de hotteste joggeskoene på markedet akkurat nå. Og hvis du er en sneaker på jakt etter det neste varme paret til COP, kan Adidas NMD bare være for deg! Med design-signaler fra retro-gymnastikk som Micro Pacer, Rising Star og Boston super, har NMD en sokkel-lignende Upper Primeknit svart, med tykke Boost-verktøy under forsterket med røde og blå elementer.

http://www.goodsfeetzi.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com