DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2018 08:05:46

hsgueh@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2018
Messages: 2

Nike Air Max 90 Goedkoop

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/390x257/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/7/6/768887001.jpg

De Nike Air Max 90 Goedkoop "Christmas", een vrijlating voor dames, draagt ​​Swoosh-vormige candy cane graphics, linten voor veters, een feestelijke buitenzool en goud op de badge op de achterkant. Dit is niet de enige kerstrelease van Nike Sportswear (meer hierover nog), maar het is zeker de brutaalste. Meer dan twintig jaar geleden bracht Tinker Hatfield een van de meest iconische hardloopschoenen ooit tot leven in wat nu bekend is als de Air Max '90. Hoewel de legendarische hardloper die oorspronkelijk bekend stond als de Air Max III van Nike algemeen erkend wordt als een van een soort van slank silhouet, zou de Air Max '90 nooit zo geliefd zijn als het oorspronkelijke kleurenschema dat vandaag nog steeds wordt nagestreefd, nooit zo zal zijn. door Nike Sportswear.

Nu de "Infrared" -editie genoemd, ging de oorspronkelijkeNike Air Max 90 Nederland door een verscheidenheid aan rode tinten voordat hij de levendige look had waar we allemaal dol op zijn geworden vandaag. De originele Air Max III maakte zijn debuut in 1990 met "Hyvent Orange" en bracht hem tot leven, terwijl de Hyperfuse Air Max '90 van vandaag bijna 23 jaar later een echte "Infrarood" tint heeft. Met de "Infrared" Air Max 90 Hyperfuse officieel Dit weekend slaan we een historische blik op het leven van de Air Max '90 waarmee het allemaal begon.

Het lijkt erop dat een van hun belangrijkste benaderingen zal zijn om de klassieke Nike Air Max 90 Online Kopen"Infrarood" colorway op een groot aantal verschillende manieren te remixen. Je hebt al gehoord van de "Infrarood Cork" -versie, kijk hier nu eens naar, die meer zwart in het palet spint en een paar faux-croc-schil aan de bovenkant gebruikt.

Onder de beschikbare stukken is een aangepaste Nike Air Max 90 Opruiming gemaakt in samenwerking met Shoe Gallery. De sneaker is handgemaakt door Red Ribbon Recon en is gemaakt om te passen bij de huis-kit 2017-18 van de club. Het spatbord is versierd met een rode elektrische film in het chevron-patroon die overeenkomt met de middenlijn in het midden van de trui. Witte parelmoer lamsvacht vervangt de Swooshes voor een extra vleugje Perzische luxe. PSG-logo's verschijnen op de tongen en hielen, terwijl 3M reflecterende veters de stadslichten vertegenwoordigen. Voor het najaar van 2017 brengt Nike een volledige collectie van op tarwe geïnspireerde kleurstellingen uit. Beter bekend als de Flax-collectie, de modellen zijn de Nike Air Force 1 High, Nike Air Force 1 Low, Nike Air More 90, Nike Air Huarache, Nike Air Max Max, Nike Air Max 90, Nike Air Footscape Woven, Nike Air Max 1, Nike Air Max 95 Sneakerboot, Nike Air Classic BW en de Nike Air Woven Boot.

Het lijkt erop dat een van hun belangrijkste benaderingen zal zijn om de klassieke Nike Air Max 90 Kopen "Infrarood" colorway op een groot aantal verschillende manieren te remixen. Je hebt al gehoord van de "Infrarood Cork" -versie, kijk hier nu eens naar, die meer zwart in het palet spint en een paar faux-croc-schil aan de bovenkant gebruikt. Je kunt nu iets dergelijks op NIKEiD maken, maar je kunt het lakleergedeelte niet toepassen. Vertel ons of de Air Max 90 "Infrarood Croc" een politieagent is of niet en stand-by voor de datum van de release.Nike ging echt door en creëerde nog een versie van de Air Max 90 onder de aanduiding "BR". Het is niet zo dat deze paren ' t nuttig in de hitte van de zomertijd, maar het is gewoon raar dat het merk steeds meer verschillende modellen in dezelfde Nike Air Max 90 BR-aanduiding plaatst (deze heeft ook "Ultra" in de titel). De schoenen lijken deze keer meer ademend te zijn, omdat ze de grote, geopende mesh op de bovenkant hebben.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com