DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-01-2018 02:57:51

mvdzsfyrfho
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 3

nike air max 1 heren

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO_M/875845_002_A_PREM/air-max-1-ultra-2-se-mens-shoe.jpg

Nike nike air max 1 ultra 2.0 Air-max-1-Essential-Ladies-Grau-Gelb Vernieuwd met een flyknit top die ademendheid, stretch en ondersteuning biedt waar u het het meest nodig hebt. De Ultra Midsole wordt geboord op doelgebieden voor een lager gewicht zonder dat u de duurzaamheid in gevaar brengt. Combineert ook de iconische Max Air hiel unit voor een uitstekende kussing.

De nieuw geïntroduceerde Nike Air Max 1 University Red Order goedkope is nu in een meer gevallen kleurweg nike air max 1 essential onthuld. Deze keer bestaat uit olijfvlokken. In tegenstelling tot de traditionele constructie, erf het model nu een naadloos schuimachtig gaasmateriaal; In welke subtiele uitsparingen bepaalt u tijdens het herkenbare profiel. De schoen begint met een brons gekleurde jacquard gebouwde top, die door de hits van Bourgondië op gebieden zoals de voering, het surfen en veters wordt gemarkeerd. Met de schoen een beetje opvallend, wordt het bovenstaande puntpatroon over het bovenste brons aangebracht.

Hieronder nike air max 1 heren vindt u de Nike Air Max 1 Obsidian Black Online Buying Solitaire-eenheid in Wit om de hoofdkenmerken van de schoen af ​​te ronden. Deelnemen aan de Olive familie deze herfst zal de Nike Air Max 1 Gold Leaf Goedkoop echt zijn. Deze lichtere en comfortabelere versie van de Air Max 1 die eerder dit jaar is vrijgegeven, is bedekt met een neutrale Olive Upper, gecombineerd met zwarte en Sequoia accenten. Extra zwarte Hyperfuse wordt gezien op de modder voor duurzaamheid en ondersteuning. Met een paar teruggegeven in het populaire 'Wide' thema, en de andere in een klassieke bruin 'Tan', de schoenen van pluche suède voor de top naast fleece details op de voering en de talen die meer isolatie bieden, zorgen voor alle voet . Het "grow" -paar is afgewerkt met een frisse witte binnenzool en rode rubberen zool terwijl de "Tan" -versie is voorzien van een off-white lijmzool en rubberen zool.

Dit betekent dat de hele schoen Black de Flyknit top Flywire, branding, tapes, veters en Ultra-zool is. De Dark nike air max 1 premium Obsidian colorway van de Nike Air Max 1 lage prijzen wordt beschouwd als een van OG kleurenschema's van het model. Het patriottische thema kleurenschema maakt dit een gemakkelijke schoen om het hele jaar door te dragen met precies de juiste hoeveelheid pop om aan te vallen. De schoen komt in leer en gaas in een lichtgrijze en witte tint. De Obsidian is te vinden op de Nike Swoosh, modderwacht en de zool, terwijl de pantalons van Red de Nike branding op de tong en de hak garanderen, evenals de Air Max-eenheid en de bovenste oogjes.

http://www.zwartmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com