DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-02-2018 02:49:27

gmngnf
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-02-2018
Messages: 2

nike air force 1 07 damenschuhe

https://images.cheapmass.net/images/201704/uploaded/e6b35f952d0e36d91aea24c3571de20b.jpg

Det er få joggeskoer som nike sko salg berømt og respektert over hele verden som Nike Air Force 1. Og siden den ble introdusert i 1982, har den blitt produsert i bokstavelig talt tusenvis av forskjellige sminke, fra de mest grunnleggende hvitt-hvite til eksotiske stiler i ekte croc og anaconda. Vi liker å tenke på oss selv som sneakereksperter her, men vi vet fortsatt når vi skal nå ut til de som har lidenskap over vår egen.

Luftvåpen 1 er en av de viktigste nike sko svart herre skoene i Nike historie og i sneaker kultur per se. Da den først ble utgitt i 1982, hadde Nike ikke mye erfaring med basketballsko. Frem til da var fokuset på å kjøre. AF1 var den første basketballen som noen gang hadde den nye luftpute. Det gjorde en stor innvirkning på streetball scenen. Spillerne ble vant til vondt, men luftsålen var en spilleskifter.

Sneakers, det viser seg, har interessante tilbakemeldinger. Cocooned i vårt forsyningsdrevne nike sko dame hvit marked med spark, har vi ikke vært begeistret for det meste av det som har skjedd rundt oss. For eksempel, en gang i begynnelsen av 2000-tallet, ble Air Force 1 Low Wheat Colorway utgitt bare i Japan. Og det ble umiddelbart en ettertraktet sneaker. Faktisk ble den vurdert som en av de største designene denne AF1-basen har blitt tolket inn. Det er det som er interessant om AF1. Det har gått gjennom så mange tar på seg silhuetter. Den japanske modellen setter hjulene i spinn for mange av Wheat AF1-versjonene som ble lansert i markedet senere.

Siden 1982, da nike air force 1 07 damenschuhe opprinnelig ble sluppet, har denne ettertraktede modellen overgått fra basketballbanen til gatene. Air Force 1 er tilgjengelig i en rekke fasjonable farger og materialer, og er nå et allsidig og stilig fottøy. For høsten 2015, legger Nike til kvinnens Air Force 1 på linje med disse tre friske gjengivelsene. Utformet med myk suede, er de tilgjengelige i University Red, Black og Tawny. Denne versjonen inneholder også allover perforeringer, en matchende krok-og-løkke ankelrem og tyggegummi ytre sål.

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com