DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-02-2018 02:55:18

gmngnf
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-02-2018
Messages: 2

adidas iniki runner sort

http://blog.branch309.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/adidas-iniki-purple-2.jpg

Adidas vinder på adidas sko tilbud Swoosh med hensyn til at dominere sneaker scenen. En overflod af løbere, trænere og basketballsko har bidraget til udviklingen af ​​de tre striber. Et af mærkeets nyere silhuetter har nået hidtil usete niveauer af popularitet. Adidas Iniki Runner er nemt en af ​​de hotteste sneakers på markedet i dag. I løbet af de seneste måneder har de været tilgængelige i en lang række farveveje.

Lige siden introduktionen af ​​adidas sko dame udsalg i 2015, efterfulgt af den feberiske clamoring for Kanye Wests Yeezy Boosts kort tid efter, har sko udstyret med adidas 'Boost-teknologi været en varm vare blandt både samlere og stilikoner.

Trods måske ikke at have så iøjnefaldende design som en af ​​de to ovennævnte, ligger skønheden i adidas sko mænd tilbud i sin enkelhed. Med en glat suede og neopren øvre bringer det tilbage de nostalgiske vibes af Adidas 'elskede Gazelles. Varemærket Boosted mellemsål er også rent færdigt med en velsmagende gummi bund. Som jeg sagde fint og simpelt, men lige så rent!

Som du kan se fra billederne, ser Inikis-kanalen adidas iniki runner sort som den klassiske 70'er kører ud. Med detaljer som de perforerede tre striber, vintage suede og deconstructed hæl cap er der stærke retro vibes, der perfekt supplerer de moderne funktioner.

http://www.kicksonhe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com