DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 10-02-2018 07:46:00

bvfds
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-02-2018
Messages: 3

adidas ultra boost 3.0

https://media.karousell.com/media/photos/products/2017/04/11/_sale__adidas_ultra_boost_30_core_blackwhite_1491914466_3228a841.jpg


adidas skor är äntligen droppe och det är ett av de snyggaste paren av sneaker för sommaren 2017. Med en mångfärgad primeknit övre, är sneaker också detaljerad av en svart bur, hälräknare, innerfodral och gummisula. En kontrasterande vit Boost mellansula och svart kontinentala yttersula kompletterar designen helt och hållet.


Det rapporterades förra månaden att en annan version av adidas skor dam skulle släppas i sommar, och nu släpps släppdatumet. Täckt i samma kärna svarta färgväg för sin primeknit övre med en matchande bur och matt färdig hälräknare, är hela utseendet färdigt med signaturen Boost mellansula och Continental gummi ytsula.


Adidas kommer att släppa en ny adidas ultra boost i mitten av veckan som imorgon ser vi debuten av Ultra Boost 3.0 Bronze Boost. Övre delen av denna UB har blivit svart som det nya Primeknit-materialet, snören, innerfodret tar det mörka utseendet. Några unika egenskaper hos denna Ultra Boost är läderburet och texturerad hälräknare, båda som också kommer i svart. Höjdpunkten i det här paret är utan tvekan den övre mellansågen som har gjorts i brons, tillsammans med spetsarna. En svart kontrastgummi yttersågskruvar av utseendet.


adidas ultra boost 3.0 Flerfärgad och ansluta sig till det här paret kommer att vara denna helt nya Trace Khaki-färgväg som en del av varumärkets Summer 2017-serie. Skon har en blandning av solbränna och svart över Primeknit-övre samt täckning av bur och hälräknare. En vit övre mellansula och svart kontrastgummi yttersula kompletterar utseendet helt och hållet.


http://www.footsolebay.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com