DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-04-2018 03:51:50

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 27-09-2017
Messages: 147

ke Air Force 1 Femme[/url] ??

De resterende twee kleurvlakken zijn "The Illusional" Ja, "met zwarte en volt-tinten, en" Thirsty Bandit, "een look met Nike's Nike Air Max 2017 Dam zeil, cargo khaki en Nike Air Max Command Mujer donkere stucwerkkleuren.

Volgens het bedrijf roept Hugh's opvatting van de schoen "de kunst van vermomming en een onverwachte visie op de toekomst op" en heeft hij een industri?le esthetiek. Nike Air Max 1 Hombre De sneakers hebben een Flyknit-bovenwerk, uitgevoerd in camouflageprint en een aangepaste hielclip. De waterbestendige Hurley Phantom Free Motion-sandaal is ontworpen met het oog op maximale Nike Air Max Zero Damen flexibiliteit bij elke stap dankzij een bijgewerkte Nike Free-buitenzool. Het is verkrijgbaar in herenmaten op nike.com en bij geselecteerde verkopers. Politie zei dat ze geen "geloofwaardige" Nike Air Max Force 1 Dámské dreiging konden vinden als ze verder onderzoek deden.

Politiemannen uit Seven Portland en een plaatsvervanger van de sheriff van Multnomah waren bij de schietpartij betrokken. Nog eens 12 officieren waren getuige van het incident, zei de politie, samen met getuigen die zich verzamelden in het asiel in afwachting van een vergadering met alcoholisten, gepland om te starten voordat Elifritz CityTeam binnenging.

Het einde van de woordenwisseling werd Nike Air Vapormax Damen geregistreerd door een toeschouwer en geüpload naar Instagram, waar het snel viraal ging.

Voorstanders van lokale hervormingen in de rechtspleging huilden onmiddellijk zaterdag, toen de video Nike Air Max Zero Mujer de ronde deed. Portland's verzetsleider Gregory McKelvey zei op Twitter dat de schietpartij het resultaat was van de oproep van burgemeester Ted Wheeler voor meer financiering voor de politie.

Hij Adidas Superstar Womens liep die bewering maandag terug en zei dat Elifritz een "zeer problematisch individu" was, voordat hij zijn standpunt herhaalde dat het schieten niet gerechtvaardigd was.

Ten minste drie van de betrokken officieren hebben in het verleden het nieuws gehaald voor hun gedrag.

Andrew Polas was betrokken bij de opnames van Keaton Otis op 12 mei 2010.

Chad Phifer werd in een federaal onderzoek genoemd als een voorbeeld van buitensporig geweld om een Nike Air Force 1 Femme ??Taser af te vuren bij een man die leed aan een psychische aandoening. Meer dan 50 mensen kwamen woensdagmiddag bijeen in Portland City Hall in reactie op de dood van John Elifritz, 48, Nike Air Zoom Pegasus 34 Dam die werd doodgeschoten door de politie in een dakloze opvang in Southeast Portland gedurende het weekend.

De betoging, 'Beds Not Bullets', werd georganiseerd door Portland's Resistance en bevatte Nike Air Max Classic BW Womens verschillende sprekers, waaronder Portland City Council-kandidaat Jo Ann Hardesty. Demonstranten vestigden de aandacht op het verband tussen politiegeweld en de dakloze gemeenschap.

Degenen die aanwezig waren werden aangemoedigd om spullen te doneren aan de daklozengemeenschap, inclusief jassen en tenten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com