DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-04-2018 03:46:10

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 27-09-2017
Messages: 147

] zwarte Nike-hoed met een zwart

In plaats daarvan draaiden hij en zijn team vanuit hun typische ontwerpproces en beschouwden de schoen "als een visueel Nike Air Max Thea Womens project". Ze overwogen grafische Nike Air Max 2017 Damen toepassingen die agressie en snelheid Adidas NMD Mujer Rosa vertoonden. En binnen deze experimenten, overwogen hoe ver ze mogelijk konden duwen terwijl de schoen toch draagbaar bleef. Uiteindelijk belandde Hugh op een unieke kijk op camouflage die hij bouwde op het woordmerk van zijn merk. "De patroonvorming is eigenlijk de A van Acronym. Het is de originele vorm en dan wordt het net een raster. Elk van de snijdende lijnen van de A in het vierkant maakt het oppervlak, en we verwijderen en omkeren de verschillende oppervlakken die het resultaat zijn van die kruispunten. Het zorgt voor een soort van progressie waarin je deze verrassende vormen krijgt ", zegt hij. Door vallen en opstaan ??bleek dat het afdrukken op het afgewerkte gebreide bovenwerk de beste toepassing was. Dit komt omdat de afbeelding verder vervormt als Nike Air Max TN Mujer de Flyknit over de laatste gespannen Adidas ZX Flux Mujeris en bevestigd aan de VaporMax Nike Air Max Command Mujer buitenzool. De resulterende look is dus Nike Air Force 1 Femme tegelijkertijd arresterend en verborgen - in het bijzonder van Hugh's erfenis van gedurfde silhouetten vol verborgen details. De Nike Air VaporMax Moc 2 x ACRONYM? brengt 23 maart uit in alle kleurcombinaties exclusief op acrnm.com.

De eerste lancering wordt gevolgd door de release van de color color van Light Bone / Volt / Light Bone op 26 maart, de Black / Black / Volt op 26 april en de Sail / Cargo Khaki / Dark Stucco op 15 mei. Deze zullen allemaal beschikbaar zijn op hun respectievelijke startdatums op de Nike SNKRS-app, nike.com en bij geselecteerde Nike-winkels.
De locatie voor genoemde congregatie is het Touchdown Terrace gesponsord door Toyota. Dit is waar Washington Huskies-trainer Chris Petersen verslaggevers ontmoet. Adidas NMD Mujer Hij zit voor een achtergrond Nike Air Max 90 Dámské černé met het gouden blok "W" en het Pac-Nike Air Huarache Dámské Bílé 12 Conference-logo. Petersen draagt ??een Nike Air Force 1 Dam zwarte Nike-hoed met een zwart Nike-jack over een zwart Nike-shirt dat past bij zijn zwarte Nike-broek om bij zijn Nike-schoenen te passen.

En toch beantwoordt hij vragen over de nieuwe samenwerking van zijn school met Adidas. Welkom bij collegesporten in 2018.


"Hoeveel is dit veranderd? Ik kan niet eens geloven dat ik hier met je zit te praten in de lentebal van waar ik lang geleden begon," zei Petersen. "Ik droeg altijd 49ers-uitrusting om te oefenen op UC-Davis en niemand zei een woord.Het was geweldig.Niemand in de buurt.We hebben jongens alleen gecoacht omdat we ze graag wilden coachen .... Maar ja, het is altijd aan het evolueren."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com