DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-01-2020 04:08:36

urvgsqty
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-01-2020
Messages: 0

Nike Blazer Mid Rebel Hvid/Fuel Orange

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/8EMUgxHh9FQk_vsAUWWnGIrRsrI=/700x700/0/3/f/0/03f0338d0604b20062a798d7dad12a1ed7d1b0bf_nike_w_blazer_mid_rebel_white_platinum_tint_summit_white__bq4022_102_2_os.jpg


Sko Nike Salg debuterer snart en splinterny Blazer Mid Vintage-serie, der inkluderer den kommende "Røde Suede" iteration. Theis Nike Blazer Mid har en fuld rød ruskind øvre parret med sølv læder på Swoosh logoer og hæle. En skumtunge oven på en Sail gummisål afslutter designet.


Den vintage version af Sko Nike Blå vender tilbage i en splinterny Black and Amber Rise colorway. Dette tilbud har en sort ruskind øvre detaljeret med orange læder materiale på Swoosh logoer og hæle. Klassiske etiketter på skumtungen med Nike trykt på hælene oven på en Sail gummisål afslutter designet.


Den nydesignede træner ankommer med farverne Sko Nike Dame Rosa, "Kinetic Green" og "Jade Aura." Detalje ankommer i form af et farveblokeret medie og laterale sektioner på træneren. Derudover beholder modellen det overliggende design af sin minimalistiske forgænger. Et andet markant område på sneakeren er den lyseblå farve, der er plettet på kassen og den forstørrede hvide Swoosh. Til sidst er silhuetten præget af dens premium ruskindstrukturer set gennem den øverste, som er placeret sammen med den retro-stil gummisål i hvid.


Nikes forenklede Nike Blazer Mid Rebel Hvid/Fuel Orange har været på en hot streak, siden han først deltog i “The Ten” af Virgil Abloh, hvilket giver et springpunkt, som mange af en vintage make-up og slående samarbejde kan spille inden for rampelysets sfære. Beaverton maler nu fra ikon, der er ude af farve, til dem, der er fjernet af deres branding, den ikoniske silhuet i fed røde nuancer med ruskindoverdel for kun at forbedre modifikationerne. Tekstur kommer igennem i fabrikationens let afgrænsede ansigt, hvilket fremhæver den enestående tone fra tåhætten over til tungen og foringen. Swooshes såvel som hælflikskontrasten i en sølvmetallic med hvide mellemsåler og fed skrift, der forhindrer enhver sensorisk overbelastning.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com