DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-01-2020 02:10:36

lhg98nvg
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-01-2020
Messages: 1

New Balance 997 zwart

https://www.schoenentoday.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/e/new-balance-ms997rb-black-ms997rb-2.jpg
New Balance schoenen heren grijs Het lijkt meer dan een beetje vreemd om een ​​schoen te introduceren die ongetwijfeld een van de meest begeerde modellen aller tijden is onder fanatieke sneakerverzamelaars op deze manier, maar als de 997 als elke andere schoen zou kunnen worden behandeld hier nu. De 997 is een schoen met een uniek verhaal, en in de kern is het 997-verhaal een verhaal over hoe, zelfs in de meest drukke velden, kwaliteit voor zichzelf kan spreken, zonder zijn stem te verheffen.

New Balance schoenen dames 2020 New Balance presenteert een unieke weergave van hun 997 Made In USA-silhouet. Dit model uit de VS heeft premium materialen, waaronder weelderig suède en subtiele lederen accenten. Het bovenwerk heeft een overwegend grijs bovenwerk met verschillende kleuren die contrast toevoegen, van groenblauw bij de neus tot camouflage bij de tong. De ENCAP-middenzool biedt dat kenmerkende comfort en ondersteuning bij dagelijks gebruik. New Balance-branding maakt de loper helemaal af met een traditionele touch.

New Balance schoenen wit met blauw Dit is een geweldige kleurmanier gemaakt van het ongerepte zwarte suède dat je op de meeste New Balance ziet en op een schone witte zool zat. De New Balance 997 is afgewerkt met magneet en neutrale grijze accenten. In tegenstelling tot de meeste NB 997, is deze schoen uitgerust met een opvallende slip-on kraag voor extra ondersteuning. Zowel de haken als het logo zijn geverfd met een neonrood voor een extra kleurbonus.

New Balance 997 zwart Onder een volledige herintroductie van de 992, blijft New Balance de klassiekers bevorderen die hun jaar in 2019 hebben gemaakt. De 997 - die lof ontving via zijn samenwerking met Aime Leon Dore - vervult de kalender met algemene releases in overvloed - het laatste voorgaande rode accenten ten gunste van het directe tonale tegenovergestelde. Deze "OGA Blue" -kleur zetels in de typisch luxe suede spatborden evenals de gehele hielkap, in contrast met een relatief neutrale achtergrond.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com