DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-02-2020 04:06:55

4xz2t5my
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-02-2020
Messages: 3

UGG Bailey Button Triplet II Laarzen Grijs

https://i.ebayimg.com/images/g/ew8AAOSwANpa4sRC/s-l640.jpg


Nu voorbehandeld om water en UGG Laarzen Sale vlekken af ​​te weren, houdt deze favoriete klant van het merk de look klassiek met een gesplitste schacht waarmee plukjes wollige voering aan de opening kunnen worden getoond en is beveiligd door een houten logoknop. Een nieuwe Treadlite by UGG (TM) -zool biedt uiterst lichtgewicht demping, flexibiliteit en grip, terwijl de zachte, comfortabele voering is gemaakt van UGGpure (TM) -wollen voering.


De bijgewerkte UGG Laarzen Dames hebben alle stijl en comfort van de originele Bailey Button laarzen. Met de kenmerkende houten knop en elastische sluiting hebben deze laarzen een pluche Twinface. Ze zijn nu voorbehandeld om vocht en vlekken af ​​te weren en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Hun nieuwe Treadlite by UGG ™ buitenzool is superlicht en biedt nog meer flexibiliteit en grip.


De kenmerkende zijknoopstijl is terug in de UGG Laarzen Rood schapenvachtlaars, nu met Treadlite by UGG ™ gedempte zolen en de afwerking op de schapenvacht is vlekbestendig en waterbestendig. Deze chique lichtgewicht laarzen houden jou en je schoenen er fantastisch uit in elk weertype. De veelzijdige UGG Bailey Button II-laarzen kunnen met manchet worden gedragen om te pronken met het luxueus zachte interieur of worden dichtgeknoopt om de echte schapenvacht te benadrukken - hoe dan ook, je bent verzekerd van de moderne stijl, het klassieke comfort en de behaaglijke warmte van UGG-schoenen.


We hebben deze UGG Bailey Button Triplet II Laarzen Grijs veelzijdige stijl bijgewerkt zodat je er nog meer van houdt. Deze iconische laars heeft onze zachte Twinface, is nu waterbestendig, vlekbestendig en uitgerust met onze nieuwe Treadlite by UGG-zool voor uiterst lichtgewicht demping, flexibiliteit en grip.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com