DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-03-2020 06:22:58

fkc5p2oz
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-03-2020
Messages: 2

Nike Air Ghost Racer Racer Blauw/Hyper Jade

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/1UufrQkxkDCSOjLb5BYFKZNgrI8=/700x700/6/c/1/b/6c1bf844c554ecdb7b9014a4f6e4155f603d212d_nike_air_ghost_racer_black_hyper_jade_racer_blue_wolf_grey_at5410_001_3.jpg


Gemaakt van twee verschillende witte mazen - los SSchoenen Nike Rood op de hiel en toebox voor ademend vermogen, strak geweven op de middenvoet voor ondersteuning - de Ghost Racer rust snel een ware overvloed van opvallende overlays uit. Deze variëren van nubuck tot leer tot synthetische kunststoffen en zijn meestal in het zwart gekleed. De middenvoet, voorvoet, tong en hiel bieden echter uitzonderingen, dankzij knallen van de "Mineral Teal" tint die de schoen zijn naam geeft.


Er zijn hier ook enkele klassieke Schoenen Nike Dames -hits. Verspreid over de hiel en tong Swooshes plus de inlegzool, elk biedt een sportief contrast met de meer gedempte wintertaling. De meest opvallende plaatsing van "Photo Blue" bevindt zich echter op de middenvoet Swoosh, die een glanzend, bijna metaalachtig leer uitrust dat bijna doet denken aan de heldere glans van een Foamposiet. Zoom Air zit in de slanke tussenzool en een zwart / blauwe buitenzool maakt het uiterlijk compleet.


De Schoenen Nike 2020 werd oorspronkelijk geconceptualiseerd met pure prestaties in gedachten, de "Copy-Paste" is stevig gericht op vrijetijdskleding. Een luchtige lichtgewicht gaasbasis wordt bijvoorbeeld bedekt door witte gaas / nubuck accenten; deze eenvoudige constructie dient als een leeg canvas voor een overvloed aan unieke versieringen. Een duo van Swooshes - een goud, een geel - siert de middenvoet, terwijl doorschijnende plastic overlays een zwarte Zoom Air-tekst op het kwart onthullen en de neon "Recrafted" -tag wordt van zijn standaardvlek op de voering verplaatst om een ​​uiterlijk zichtbaar toe te voegen flits van limoen groen.


Deze gestapelde styling Nike Air Ghost Racer Racer Blauw/Hyper Jade voortgezet op de hiel, met rode, groene en blauwe medaillons, die allemaal zijn geborduurd met een zwarte Swoosh. Er zijn ook afdrukken aanwezig, waarbij de tong een camouflagepatroon in het bos aanneemt en de tussenzool een opvallende scheut luipaard heeft. De eerder genoemde Zoom Air-demping is in de tussenzool geladen voor een comfortabele rit en een gripzool buitenzool zorgt voor grip op het hele oppervlak.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com