DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2020 04:16:09

fszxs437
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2020
Messages: 0

Nike Air VaporMax Flyknit 3 Hydrogen Blue/Orange Pulse

https://di2ponv0v5otw.cloudfront.net/posts/2019/12/06/5deb4585bbf076793f0095d8/m_5deb45af2eb33fdc09ba0189.jpg


Nike Schoenen Nieuw zal hun VaporMax-assortiment uitbreiden met verschillende nieuwe kleuropties van de VaporMax 3.0 voor het herfstseizoen. Deze Nike Air VaporMax komt gekleed in een wit en ember glow kleurenschema. Het heeft een wit en roze Flyknit-bovenwerk met een donkerdere tint van de roze toon op de swoosh en hiel. Een glanzende oranje tint op de VaporMax-zooleenheid met wit op de tractiepads op de voorvoet completeert het ontwerp.


Perfect voor de zomermaanden, Nike Schoenen Groen zal zijn nieuwste "Multi-Color" editie van de VaporMax hardloopschoen uitbrengen. Gekleed in een zwart, Volt, Blue Lagoon, Racer Pink en Electro Green kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax 3.0 heeft een volledig veelkleurig Flyknit-bovenwerk in combinatie met zwarte details, een Volt-haklip bovenop een zwarte VaporMax-zool.


Om de maand mei af te sluiten, brengt Nike Schoenen Heren Sale een gloednieuwe "Laser Orange" -versie uit van het VaporMax 3.0-silhouet. Gekleed in een kleurencombinatie van College Navy, Wolf Grey, Laser Orange, Aluminium en Metallic Silver. Dit aanbod van de Nike Air VaporMax heeft een bovenwerk van marineblauw en grijs Flyknit in contrast met oranje accenten en zilveren tonglabels.


Nike geeft hun Nike Air VaporMax Flyknit 3 Hydrogen Blue/Orange Pulse silhouet een luxueuze make-over met een aankomende colorway die uitkomt in Gucci-vibes. Gekleed in een zwart, Ember Glow, Anthracite en Mystic Green kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax heeft een mix van zwart, groen en rood door het Flyknit-bovenwerk gecombineerd met zwarte bies op de kraag, tong, veters, hiellip en overlay. Een gedurfd rood Swoosh-logo op de zijkanten met een iriserend tonglabel bovenop een glanzende VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.salehouden.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com