DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-05-2020 05:50:48

f6p3t6t3
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-05-2020
Messages: 2

Nike Air Max 97/BW Sort/Metallic Silver

https://i.frog.ink/gseoTGbz/nike-air-max-97-bw-schwarz-silber-ao2406-003-mood-1_600.jpg


Hybriden Nike Sko Dame, der debuterede i et samarbejde med rapperen Skepta, er nu vist i en Metallic Silver / Persian Violet colorway. Sneakerens læder og mesh Air Max BW øvre er farvet i den skinnende sølvfarvet farve, mens den er kontrast til sorte accenter til foringen, kraveområdet og delen af ​​hælen. De dristige violette hits findes derefter på Swooshes og langs det øverste øje-sektion, da det toppes med en hvid / sort Air Max 97-såle.


Nike Sko Hvide tilføjer deres hybrid-serie ved at debutere i en kommende Air Max 97 / BW-pakke. Modellen kombinerer elementer fra både Nike Air Max 97 og Air Max BW silhuetter. Nike tilføjer deres hybrid-serie ved at debutere i en kommende Air Max 97 / BW-pakke. Modellen kombinerer elementer fra både Nike Air Max 97 og Air Max BW silhuetter.


For at følge op på det forrige Nike Sko 2020 samarbejde frigiver den britiske rapper Skepta og Nike også Skepta x Nike Air Max 97 / BW. Overdel af modellen er stylet fra Air Max BW farvet i hvid top og accenteret med hyperkobolt-swooshes med crimson på hælen. Hybridmake-up'en toppes derefter med en matchende sål, der er lånt fra Air Max 97. Skoen er dybest set inspireret af hans forhold til Paris, og bygger en kløft mellem Paris og London, der er forbundet via tog. Sneakeren binder dem sammen gennem tricolor-referencerne.


Designet og farverne, der er brugt på skoen, Nike Air Max 97/BW Sort/Metallic Silver at være inspireret af Skeptas forhold til Paris (et af de første steder, han brød uden for England) ved at bygge bro mellem et gap mellem Paris og London. Sammenkoblet med tog står de to byer blandt Europas stilhovedstæder, og Skepta x Nike Air Max 97 / BW binder dem sammen gennem tricolor-referencen, mens de også respekterer Nike Air Max BWs kulturelle tilstedeværelse begge steder.


https://www.tilbudskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com