DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-05-2020 06:19:59

f6p3t6t3
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-05-2020
Messages: 2

Asics Gel Lyte III Peach Beige

https://ofrshop.com/image/data/category/AsicsWoman/rus_pl_Женская-обувь-сникеры-Asics-Gel-Lyte-III-H756L-7272-12189_1.jpg


Asics Schoenen Sale heeft hun nieuwste ASICS Gel Lyte V-hardloper uitgebracht die gekleed is in de populaire "Peacoat" -kleur, perfect voor het herfstseizoen. Deze release heeft een lichtbruine suède overlay met een blauwe bovenkant om dat herfstgevoel te geven. Extra details zijn onder meer lederen Tiger Stripes, een witte tussenzool en een blauwe rubberen buitenzool.


Deze Asics Schoenen Heren heeft een bovenwerk van nubuck met suède hielomslag en perforaties terwijl je een neopreen bootie draagt. Andere details zijn tonale platte katoenen veters, geborduurd tongmerk bovenop een rubberen tussenzool en buitenzool.


ASICS Tiger breidt zijn Asics Schoenen Blauw assortiment uit met een combinatie van groene en bruine kleurtinten. Deze release bevat een combinatie van suède en neopreen die volledig bedekt is met groen in combinatie met bruine leren hakken. Toevoegen voor een mooi contrast is een schone witte rubberen tussenzool en buitenzool.


Geschikt voor royalty's is de nieuwste Asics Gel Lyte III Peach Beige-iteratie die ook lijkt op de klassieke Crown Royal deluxe tas. Deze ASICS Gel Lyte V heeft een volledig paars suède bovenwerk met metallic gouden accenten op de merkgebieden en veteruiteinden. Het wordt compleet gemaakt met een stevige witte rubberen tussenzool en buitenzool als aanvulling op de gedurfde kleuren hierboven.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com