DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-05-2020 07:34:15

xcvbd9xq
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-05-2020
Messages: 1

adidas tubular doom sock

https://www.bigsalemax.com/wp-content/uploads/2018/05/Cheap-Price-Adidas-Tubular-Doom-Sock-BY3564-Dark-Grey-Mesh-Running-Shoes.jpeg
adidas schoenen heren grijs De reis van het Tubular-model begon eigenlijk op het basketbalveld, maar het duurde niet lang voordat het de hele modescène won. De straat heeft high fashion altijd beïnvloed en blijft dat doen, vooral met deze hier. Het doel van de sneaker is verre van duister zoals de naam doet vermoeden, het is glashelder: het nieuwe adidas-model overbrugt de kloof tussen high fashion en street fashion, waarbij beide werelden in één silhouet worden gecombineerd. Het is veelzijdig genoeg om zowel op de landingsbaan als op het basketbalveld te worden gezien en gedragen.

adidas schoenen dames 2020 Adidas heeft een buitengewoon succesvol jaar achter de rug met zoveel nieuwe silhouetten en kleurstellingen die recentelijk zijn weggevallen. De Adidas Tubular Shadow markeert een van de chef-koks van de poging van de Three Stripes om te innoveren en een revolutie teweeg te brengen. Over 'revolutie' gesproken, adidas noemde de Tubular Shadow niet voor niets niet zomaar een sneaker, maar een 'symbool van een komende revolutie'. Het heeft het meest gestripte silhouet van een adidas-model, een geavanceerde stijl en een veelbelovende futuristische look. De Tubular Shadow is de klassieker van morgen, geen woorden meer nodig.

adidas schoenen kopen online De Adidas Tubular Doom is een veelzijdige sneaker die zowel uitzonderlijk comfort als originele stijl biedt. Het nieuwste Tubular Doom-model is gemaakt met een flexibel Primeknit-bovenwerk en heeft ook een opvallend geometrisch patroon. Deze nieuwe look wordt gecombineerd met een sokachtige constructie, structurele overlays, lamellendetails op de tussenzool en een op buizen geïnspireerde EVA-buitenzool. Stap uit in een moderne look die je voeten ook een goed gevoel geeft.

adidas tubular doom sock Tubular Radial zijn halfhoge sneakers, geïnspireerd op de agressieve designs uit de jaren 90. Ze zijn ontworpen met een sokachtige constructie en een hoge tong voor een unieke look. Deze veterschoenen zijn gemaakt van een rubberen zool, met een zacht materiaal en een suède bovenkant. Met een dunnere versie van het logo met drie strepen zichtbaar aan elke kant, bevestigd aan de veters. Tubular Runner modelleert een vergelijkbare stijl en combineert fundamentele elementen met eigentijdse overlays.

https://www.nicestijll.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com