DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-07-2017 07:42:04

nederlandha58
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-07-2017
Messages: 2

Monaco instemmen met mensen Manchester United kind shirts

Costa in de Premier League vorig seizoen scoorde 20 goals, een eerste array Blues spits, want de ploeg won het kampioenschap exploiteert Premier. Maar na dit venster Sciascia binnenkort opent, Costa initiatief brak het nieuws in een interview Shique, Conti moest zijn bluf bellen, hij heeft geen plannen Conti's voor de toekomst, hij heeft aan de mens te gaan.

De huidige Chelsea ploeg in aanvulling op Costa, het gebrek aan kracht van het centrum, dus in de zomer naar boven voorkant Pa kopen uitgegroeid tot de onvermijdelijke keuze voor de Blues. Maar voor Pa koop weg, Chelsea wordt herhaald catastrofe. Lan juni had Lukaku dicht ondertekend, maar de Rode Duivels uiteindelijk snijden Hu, koop Morata, Madrid vraagprijs te hoog is, de transactie in de vorm van onzekerheid. Het kopen van Obame Yang en Bellotti, Chelsea nodig hebben om concurrerend en Milaan te zijn.

Volgens de Italiaanse media, "Turijn Sports Daily," het laatste nieuws, Chelsea heeft onlangs oog van Juventus Higuain, Argentinië vorig jaar tot 90 miljoen euro toe te treden zebra leger, terwijl Chelsea MESSI kind shirts deze zomer bieden tot 100 miljoen euro. Hoewel Higuain dit jaar ten minste 30 jaar oud zal zijn in december, maar Juventus wilde niet topscorer van het team te verliezen, en daarom afgewezen Chelsea's aanbod.

Het is het vermelden waard dat dit niet de eerste keer dat  Chelsea werd Juventus in de zomer verworpen na Chelsea had om te komen met 70 miljoen euro te kopen Sandro, maar het was Juve boycot. Serie A reuzen AC Milan gisteren aangekondigd dat het is uitgegroeid tot de Bonuqida lid worden van de overeenkomst zal de Juventus verdediger worden ondertekend met Hong Heijun vijf jaar na het onderzoek is voltooid. Bonucci vertrek maakt ook de combinatie BBC verdediging afgebrokkeld trots op Juventus, Buffon en Bonucci zeven teamgenoten die op hun eigen om de zegen van de INS Bonucci te drukken.

Juventus won onlangs de Serie A titel in zes seizoenen op een rij, BBC combinaties verdediging en doelman Gianluigi Buffon geweigerd. Juventus verdediger Bonucci BBC is de kleinste combinatie van leeftijd spelers, het zenit, wordt hij ook beschouwd als de huidige Juventus verdediger.

Hoewel de afgelopen zomer, Chelsea en andere teams bieden Bonucci vele malen, maar Juventus zijn onbewogen, en aan het eind van vorig jaar, zebra militaire tekende ook een contract verlenging met Bonucci. Maar verrassend genoeg, de bliksem Bonucci heeft zich aangesloten bij Milan (Champions League media citeren van een conflict moeten Saibonuqi met teamgenoten, maar ook voor Di Bala salarissen ontevreden).

Nadat u de overeenkomst die in de buurt van Bonucci en Milaan, Juve Bonucci in de zon voor zeven jaar INS teamgenoot Gianluigi Buffon te sluiten is ook uit van een foto van zichzelf met Bonucci in het spel, en uitte zijn Bonu zegen oneven toekomst, natuurlijk, in zegen, Buffon ook zijn teleurstelling te verbergen: "hebben we op de weg naar de overwinning collega's geweest, je bent mijn teamgenoten, maar ook reis metgezellen van mijn leven hoop dat jullie allemaal goed in de toekomst. maar ik zal je missen. "

Met afscheid van Bonucci, zal Juventus volgend seizoen zeker worden hergebruikt Lu Jiani en Tia Burnett, terwijl verhuurd aan andere teams nivellering verdediger Caldara waarschijnlijk ook om terug te keren. Hoewel er hiaten in vergelijking met Lu Jiani en Caldara kracht en Bonucci, Real Madrid shirts maar met de hulp van Andrea Barzagli en Chiellini, twee jongen zou een snelle groei  te krijgen. Franse kampioen Monaco deze zomer de meest bekeken team in Europa te worden, hun reeks van Bakayoko, Le Maer, Muba Pei, Fabiniao kern was berserk pan-Europese reuzen. In dit geval, hoe vaker de eerdere schoten clubs hebben een voordeel, omdat Monaco zeker niet willen verkopen alle belangrijke, "Post" wees erop dat Arsenal nu eten een laat schot tekort - Monaco heeft niet besloten de belangrijkste verkoop van overtollige, met inbegrip van Le Maer.

In een openbare Monaco vorig seizoen, het winnen in de belangrijkste, Bernardo - Silva is de eerste om toe te Manchester United kind shirts treden Manchester City, Bakayoko volledig lichamelijk onderzoek op vrijdag in Londen, Chelsea binnenkort. Bovendien, Manchester City ook willen linksback Mendy, meldde dat de voorwaarden van Monaco heeft besloten, in voorkomend geval, aan te bieden - Bi hoger Woke, zou zij zich hebben beloofd om Mendy.

Omdat het streven naar Juventus  Chelsea linksback Alessandro is 61 miljoen vraagprijs, maar ook van mening dat Monaco, Mendy zou moeten zijn Bi Woke waardevoller, de voormalige won de landstitel, maar ook betere prestaties in de Champions League, maar ook de jonge leeftijd van 4,  wordt hier, als Manchester City kan komen met zelfs vergelijkbaar Walker Sandro prijs, zal Monaco instemmen met mensen te verkopen.

Maar 21-jarige Le Maer is anders, "Post" wees erop dat in het licht van de Monaco middenvelder reeds heeft verkocht Silva en Bakayoko (aanstaande), hebben Monaco  aspecten van het nieuwe contract verstrekt aan Le Maer, en moedigde hem aan om Assen te verwerpen ervan overtuigd dat de uitnodiging, ik hoop dat hij http://www.nederlandvoetbal.nl/images/18clubfoot/Real%20Madrid%20RONALDO%207%20mooiste%20voetbalshirts%2001home%202017-2018.jpg kan niet langer verblijf in de Franse meer Bayern München shirts dan een seizoen, Monaco vice-voorzitter Wahid Aliyev ook verteld Le Maer, als hij speelde nog één seizoen in de handen van Jardim, zal zijn groei sneller dan, Monaco ook zal hem er niet van weerhouden samen met andere reuzen.

Als gevolg hiervan, Arsenal £ 4500 kan gewoon niet te ontdoen van Monaco, "Post" onthulde de prijs van Monaco psychologisch niveau is er nog steeds niet over een kleine afstand, in feite, dan 4300 pond van Bernardo - Schiel watt, Le Maer is duidelijk duurder, maar nu Arsenal lijden in het schot te laat.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com