DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-01-2018 03:24:01

yaya2017
Membre
Date d'inscription: 20-07-2017
Messages: 296

eye-opener voor veel merken die zichzelf

Al bijna 20 jaar staat de Zweedse retailer Sneakersnstuff voorop wat bekend staat in de wereld van schoeisel. Het bedrijf startte in 1999, nadat medeoprichters Erik Fagerlind en Peter Jansson van een inval in de sneakerhaven van NYC terugkeerden naar Stockholm en besloten de cultuur terug te brengen naar hun thuisland. Het werd al snel Asics Gel Lyte iii Femme Rose een onmisbare hulpbron voor sneakerknoweten overal ter wereld. Nike Air Vapormax Womens Mens En nu heeft SNS locaties toegevoegd in Berlijn, Londen, Parijs en - het brengt de zaken rond - New York. Oh, en er is ook dat kleine ding waar Fagerlind en Jansson hebben samengewerkt met enkele van de meest invloedrijke sneaker merken ter wereld, het cre?ren van een cultus van persoonlijkheid rond hun specifieke expertise en (verdomd coole) creaties. Nu heeft het merk een Stateside Nike Air Huarache Dámské buitenpost , we kregen de kans om de jongens bij te praten die ervoor gezorgd hebben dat alles gebeurde. "Elke schoen heeft een verhaal", zegt Fagerlind. Dat is vooral duidelijk in de nieuwe ruimte bij Little West 12th Street in New York, waar een verdichte Volvo (ja, het is Zweeds) werd verpletterd met een paar van de meest sentimentele sneakers die de mede-oprichters bezitten, inclusief de paren die ze droeg om de OG-locatie in Stockholm. Het Nike Air Pegasus 83 Womens staat nu als een kunstwerk in het voorste raam van de nieuwe winkel, zichtbaar vanaf de straat. Je kunt er zeker van zijn dat een paar mensen er kennis van hebben genomen en erbij zijn langsgelopen om erover te vragen tijdens ons gesprek. Dat gesprek legde overigens alles uit de staat van de wederverkoopcultuur tot wat nodig is om de sneakerwereld vooruit te helpen. Dat, en waarom Nike Air Max 90 Homme Noir het misschien gewoon cooler zou zijn om volledig uncool sneakers te dragen in deze tijd. Dit is wat de jongens te zeggen hebben over het verzamelen, kopen en begrijpen van de staat van sneakers in 2018.

Grote merken beginnen aandacht te schenken aan wat consumenten opnieuw willen. Erik Fagerlind: Ik denk dat het op dit moment een zeer opwindende tijd is. Terugkijkend over de laatste drie of vier jaar stonden veel merken in een statische modus. Ze Nike Air Pegasus 89 Mens waren gewoon aan het herhalen, herhalen, herhalen. Klanten waren er nogal beu van. Dus wat je nu ziet, met de vadersvibe of met de technische, is dat merken inspelen op de verjongingsbehoeften van consumenten. Ze hebben iets nieuws en nieuw nodig. Ze kunnen niet altijd dezelfde Superstars bekijken, dezelfde schoenen altijd. Ze zijn nog steeds geldig, maar je hebt iets anders nodig. Peter Nike Air Pegasus 83 Femme Jansson: Dat is een van de redenen waarom Adidas een aantal geweldige jaren heeft gehad. Omdat ze nieuwheid naar buiten brengen. In het begin waren we altijd op zoek naar de nieuwste Air Max of de nieuwste high-tech oplossing die beschikbaar was. Maar toen begonnen ze in het begin van de jaren 2000 met het maken van retro's van de dingen uit de jaren '90. Het voelt alsof hij in deze 20 jaar terug is gekomen. Plots komen er rare dingen uit waar Nike Air Pegasus 83 Dames Heren mensen zeggen: "Wow, dit is wat ik wil." Schoenen die we misschien niet zouden aangeraakt hebben, zijn nu een groot deel van onze inventaris.EF: vanuit een sneakerhead-perspectief, vier of vijf jaar geleden, denk ik niet dat iemand echt onder de indruk was van een Nike Roshe Run. Maar de massamarkt at dat gewoon op. Er was absoluut een vraag in de markt naar nieuwe silhouetten en nieuwe Nike Roshe Run Dam schoenen. Maar het duurde even voordat dat goed getrapt was - alles was een massamarkt.

En dan Kanye West komt binnen en doet een Roshe Run voor zichzelf met Adidas en het is de coolste shit ooit-een beetje duurder en meer premium. Maar de afgelopen jaren waren een eye-opener voor veel merken die zichzelf gewoon herhaalden. Als je ons vraagt, 20-plus-jaar-oude jongens, we weten over Balenciaga. Maar als je twee jaar geleden aan kinderen vroeg Adidas Superstar Pánské wat Balenciaga was, dan twijfel ik dat ze wisten waar het merk voor stond. Sneakers krijgen zoveel meer aandacht in alle uithoeken van de wereld. EF: In 2018 verwacht ik dat het product weer iets gaat betekenen. De afgelopen twee jaar is het verhaal of de bijgevoegde naam groter dan het product. Het verhaal is deze grote reden waarom ze het deden, maar het product is een soort van apart Adidas Superstar Dam Svart gezet. Het probleem daarmee is dat veel merken zo'n geweldig product maken, maar als er geen dader of beroemdheid aan vastzit, kan niemand iets schelen. Het zit daar gewoon en het wordt gezien als een slechte schoen. Ik denk dat consumenten er nu voor gaan zorgen dat het niet genoeg is om alleen het verhaal te hebben. Het moet ook productkwaliteit zijn. Op een dag moet Durant zijn opmerkingen over het merk Under Armour terugnemen. Deze Nike Air Max 95 Womens schoenen hebben absoluut het merkteken op het hoofd geraakt.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com