DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'ętes pas identifié.

#1 13-01-2018 02:54:45

mvdzsfyrfho
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 3

nike air max 95 ultra essential

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO_M/538416_100_A_PREM/air-max-95-premium-mens-shoe.jpg

Nike Air Max 95 University Red nike air max 95 ultra essential Cheap Real Color är utrustad med en lyxig svart läderfod och en touch metallisk guld på tungan för en slående look. Men det som verkligen lägger uppmärksamhet på denna livsstilskänslade Nike Air Max 95 är användningen av syntetiskt ponnyshår under sidoväggens vågsignatur och näsa. Multi-Color Accents bildar en unik färgpalett med nyanser av Dark Cayenne, Rio Teal och Gym Red för att återuppliva retro-körbjudandet.

Nike Air Max 95 Black Offer nike air max 95 svart är tillbaka i svart. Air Max-ikonen för alltid finns i samma stil som "Triple Black" färgschema för den senaste utgåvan, butikerna slog nu. Den senaste alla svarta kan bara ha en färg, men du kommer att få en variation i texturer i material om syntetisk nubuck, läder och ballistiska nät med reflekterande detaljer om häl och tunga.

Nike nike air max 95 dam Air Max 95 Gray Shop slutar aldrig sluta, med ett helt nytt utseende. Den här gången är det exklusivt för damerna, med en ren och ljus kvinnlig look i färgerna grå och vit med accenter i "Hyperviolet". Ser påminner om några OG-färgscheman, 95-signaturgradientpanelen är närvarande, allt från mörkt till toppen av ljuset i innersulan, medan knalten av ljusa lila toner finns på sidoslingorna, tungan och synliga luftenheter.

Den mer än klassiska Air nike air max 95 herr Max-modellen anländer nästa i denna väldiga fallmontering, med en Light Taupe-mocka-topp och mellansula med accenter i mörkgrå för en ren och premium tvåtonig presentation.

http://www.skortmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com