DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-01-2018 08:14:42

necessaryi
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 4
Site web

Store smykker tips, som du bør tjekke ud

Store smykker tips, som du bør tjekke ud

pandora armbånd tilbud Hvis du ikke har nok penge til at købe smykker, kan du nemt lave dit eget. Øreringe og halskæder er meget lette at gøre: Du kan købe dejlige perler til meget billige, eller endda lave din egen. Øv dig, indtil du får det rigtigt, og folk vil ikke kunne fortælle forskellen. TIP! Lampede perler er et populært element i moderne smykker. Fordi mange håndværkere håndlaver hver lampe arbejdede perle, kan de være unikke og tilpassede, så de passer perfekt til din smag. Hvad er smykker til dig? Kan du fortælle forskellen mellem kostume smykker og mere værdifulde stykker? Disse tips er det første skridt i forståelsen af ​​smykker. Læs disse tips for at finde ud af nogle få enkle ting, du vil vide, når du udforsker smykker.

Giv den gave, der giver dig mulighed for at fortsætte med at give. Halsbånd og armbånd sammen med charme armbånd gør det nemt at give gave! Start din elskede med den grundlæggende kæde eller armbånd, der er nødvendigt og måske en perle, perle eller charme til at fejre anledningen, og med hver ferie, fødselsdag eller speciel begivenhed i fremtiden, brug disse muligheder for at tilføje til det med ekstra charme og perler . pandora disney 2018 tilbud TIP! Når du laver smykker, er bivoks et vidunderligt produkt, der kan bruges til at tømme frizzy garn. Bare gnid lidt på garnet, og du vil få et glat udseende på ingen tid.

I øjeblikket har du måske ikke råd til det nøjagtige bryllupsbånd, du altid har drømt om. Det betyder dog ikke, at du ikke kan købe noget, der passer til budgettet nu og erstatte det i senere år. Du kan altid købe ringen til en fremtidig lejlighed, f.eks. Jubilæet. Nogle juvelerer giver tilbagekøbsprogrammer, hvor din ring kan handles til en større. For at få billigere priser på dine smykker-making forsyninger, prøv at drage fordel af rabatter og salg. Flere kædehobby- og håndværksbutikker sælger basale forsyninger, som du kan bruge, når du laver smykker (såsom tråd, tænger, perler osv.), Og disse kan ofte sælges, nogle gange op til 50% rabat. Hvis du har brug for at købe varer, der ikke sælges i lokale butikker, skal du lave onlineforskning inden du afregner et sted at købe fra. TIP! En busted lås eller tarnished kæde springer ikke nødvendigvis slutningen af ​​dit yndlings smykke. Se efter måder at tilpasse vedhæng, perler eller accenter til en ny form.

Når du vælger dine smykker til dagen, skal du overveje dens formål i forhold til dit outfit. Du bør overveje, om dine smykker vil overtage dit outfit. Du vil have dine smykker til at supplere det, du har på, ikke overstyr det. Når du køber smykker til din kone eller kæreste, skal du overveje hendes livsstil og hobbyer. Hvis hun har tendens til at klæde sig konservativt og har traditionelle og klassiske stilarter, vælger man diamantpinde, enkle kæder eller tennisarmbånd. shamballa armbånd tilbud Hvis hun konstant ændrer sit udseende, overvej smykker med udskiftelige vedhæng, sten eller perler. TIP! Når du laver eller giver smykker, gør hvert stykke endnu mere meningsfuldt ved at vælge sten, perler og farver, der kommunikerer forskellige følelser. Grønne perler som jade og smaragder repræsenterer vækst og vitalitet, hvilket gør dem ideelle gaver til forventede mødre, nygifte eller måske venner, der er særligt aktive i miljøvenlige livsstil og initiativer.

Inden du vælger din nyeste tilføjelse til din smykkesamling, skal du lære de nyeste stilarter, der er trendige. Den ene ting, der gør et godt køb, er enestående, at få et godt køb på det. For at forhindre, at affald smider væk knuste halskæder eller armbånd, skal du blot ringe perlerne på en tynd spole tråd, bånd eller endda tandtråd. Du kan sætte halskæden på et bord, knude enden af ​​den valgte streng og derefter flytte perlerne fra den gamle halskæde til den nye ene ad gangen for at holde det samme mønster. Når overførslen er færdig, skal du binde enderne sammen, og du har en ny halskæde. TIP! Vær ikke bange for at lege med forskellige teksturer i dine smykker design. Inddragelse af forskellige typer af perler (krystal, perle, frøperler, glas, plast osv.) Vil tilføje en vis interesse for ethvert stykke.

Et kvalitets smykkestykke kan vare i livet. Skynd dig ikke til at købe noget, der er mindre end ideelt. Tag din tid og find den der netop er rigtig. På mode i dag må ikke alt lige præcist matches. Det er en god idé at bære smykker, der koordinerer eller kontrasterer med dit outfit. Hvis du bærer en række gule perler med en gul bluse, bliver halskæden tabt. De samme perler springer imidlertid imod den kontrasterende baggrund af en hvid top. Du kan tjene penge på alle guldarmbånd og halskæder, du har, uden at skulle sælge dine hele stykker. I stedet kan du bare trimme nogle overskydende kæder og sælge den og holde den vigtige del at bære. Hvis kæden er ægte guld, og der er meget overskud, kan du lave et par hundrede dollars uden at miste noget, du har brug for.

Hvis du har penge ressourcer, overveje at købe fund, fastgørere, kæder og perler i større mængder; de fleste smykker og håndværk leverandører tilbyder betydelige rabatter på store ordrer for at fremme hurtig opgørelse omsætning. pandora charms billig Din smykker-making forretning vil forbruge mindre penge, men kun hvis du køber store mængder af varer, der kan bruges i en række stykker og stilarter. TIP! Indiansk smykker har en rig historie i amerikansk kultur. De farverige perler og mønstre fortæller historier om generationer tidligere. Når du fotograferer smykker til online salg, skal du gøre præsentationen af ​​stykket så attraktiv som muligt. Da din potentielle kunde ikke vil kunne undersøge stykket personligt, er din præsentation meget vigtig. Tag billeder af smykker i et miljø, der sætter fokus på bare stykket, ikke baggrunden.

Smykker er ofte meget vanskelige at købe til en ven eller en elsket, fordi der er så mange forskellige stilarter og typer smykker som der er folk til at bære det på. Armbånd er en fantastisk løsning til mange og er tilgængelige i et stort udvalg af stilarter lavet til de mest fantasifulde lejligheder til afslappet hverdagsbrug. Almindelig sølv- og guldarmbånd er en hæfteklammer til de fleste kvinder, men charme- eller glidekarestil armbånd giver køberen og bæreren mulighed for helt at tilpasse armbåndet, samt give præsentanten en lang række ekstra gaver til at give i fremtid med køb af flere charme eller perler. TIP! Tilføj ekstra dybde og mening til brugerdefinerede stykker ved at inkorporere ædelstene og perler, der er forbundet med dybere betydninger. At formidle en følelse af renhed og fred, inkorporerer hvide sten som opaler, perler, diamanter og farveløs topas som brændpunkter. For at holde dine halskæder tangle-fri, se efter smukke, pyntede kappe kroge. Prøv at hænge kroge på væggen i dit soveværelse eller på bagsiden af ​​døren, og sæt alle dine halskæder på dem på den måde, der virker for dig. Dette kan gøre dit soveværelse mere stilfuldt og hjælpe dig med at vælge den bedste halskæde til dit outfit. Nogle mennesker har svært ved at tolerere følelsen af ​​metal omkring følsomme dele af deres kroppe, som deres håndled eller hals. Dette gør det svært for dem at bære halskæder, armbånd eller ure. En populær erstatning er imidlertid et omhyggeligt strikket eller hæklet stykke med perler, hvilket kan være lige så smukt, men det er meget mere behageligt. TIP! Når du laver smykker som et armbånd, så husk at perler kan være dyre. En god måde at finde billigere perler på er at gå til en butik og købe smykker, der er til salg og dekonstruere det og bruge det i dit design.

Når du køber smykker, bør du ikke købe noget kun på grund af mærket. Du betaler nok for meget, da en guldsmed vil være opmærksom på at du sikkert køber navnet og ikke stykket. Desuden vil mange "faste" mennesker ikke engang genkende mærket, når du bærer det. Det er nemt at finde kvalitetsstykker fra en række mærker. Pandora perler er en meget populær trend i øjeblikket, der kombinerer al fascination af et traditionelt charme armbånd, med den lette tilpasning forbundet med glasperler. Mens mærkenavn Pandora perler er forholdsvis dyre, producerer en række andre virksomheder kompatible perler med flere temaer og farver til en billigere pris. pandora disney charms tilbud Som du lige læste, er der masser af nyttige tips, som kan gøre det nemmere for dig under din næste smykker shopping tur. Hvis du kender værdien af ​​smykker og kan identificere et klassisk stykke, når du ser det, vil du altid kunne få den bedste deal på de bedste smykker. Det tager ikke lang tid at uddanne sig selv om smykker. Snart vil du købe smykker som et proff.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com