DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-04-2018 10:41:00

grrgg
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-04-2018
Messages: 3

Nike schoenen meer geschikt

https://i2.wp.com/blogrelated.com/wp-content/uploads/2017/08/www.sneakerfreaker.comNIKE-AIR-MAX-95-TRIPLE-BL-1e4eabd126c6930c272ef8beb5168ec0ed271850-1.jpg?resize=696%2C465

De herfst is hier Nike schoenen meer geschikt en het is tijd voor de oogst. Nike heeft een geweldige "Wheat" Air Max 95 geplukt, en het is klaar voor de markt, maar heb je ooit al eens willen weten wat zo geweldig is aan iets "tarwe"?

De "Wheat" Nike schoenen speciale prijs colorway staat al jaren aan de top van vele sneakerheads-lijsten. De jaren 90 bracht de revolutie van beroemdheden die Timberlands droegen tijdens shows en videoclips. Nike heeft deze trend opgepikt en sneaker na sneaker gekleed in Wheat laten vallen. De Air Max 95 is een van de meest begeerde silhouetten in de Air Max-lijn, combineer dat met de heetste fall colorway, en de Nike Air Max 95 "Wheat" zou de topverkoper kunnen zijn in de "Wheat" -collectie van dit jaar.

Met een constructie die Nike schoenen ademend was geïnspireerd op de menselijke anatomie, was de Nike Air Max 95 een instant klassieker, en het is de meest herkenbare in de Air Max lijn van sneakers. De Air Max 95 werd voor het eerst uitgebracht in 1995 en werd bedacht door de legendarische ontwerper Sergio Lozano. Hoewel hij tijdens de ontwikkeling negatieve feedback ontving, wordt de 95 door velen beschouwd als 'The Air Max'. De sneaker zag enige innovatie met de gelaagde constructie, de 270-graden luchteenheid en de luchteenheid in de voorvoet. De luchteenheden in dit silhouet hadden verschillende PSI in de hiel.

De Air Max 95 "Wheat" is air max 95 colorways gebouwd met lagen tarwe en beige nubuck en is een fantastische toevoeging aan de "Wheat" -collectie. Beige mesh en bruine veterlussen voegen een aantal verschillende tinten toe aan het bovendeel en de binnenvoering is donkerbruin. De neutrale bovenkant bevindt zich bovenop de grijsgroene tussenzool met zichtbare luchteenheden en de "tarwe" -look wordt compleet gemaakt door de buitenzool van het rubber.

http://www.ddtows.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com