DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-12-2019 06:37:32

vypxzl3y
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 0

adidas ultra boost x dames

https://www.prijsam98.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/i/air019.jpg
adidas schoenen zwart oranje De adidas Ultra Boost X biedt de meest innovatieve technologie voor vrouwen. Op basis van onderzoek heeft adidas het silhouet aangepast met een vrij zwevende boog om zich aan te passen aan de unieke vorm van de vrouwelijke voet. Andere kenmerken zijn de BOOST ™ -middenzool voor energieteruggave en een lichtgewicht en ademend Primeknit-bovenwerk.

adidas schoenen 2019 rood De adidas Ultra Boost X Parley is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van vrouwelijke hardlopers en heeft een naadloos, sokachtig Primeknit-bovenwerk dat als een handschoen past en met je voet van heelstrike naar teen-off beweegt als een echte verlenging van je pas. De zwevende boogconstructie van de schoen omsluit de middenvoet en biedt goede ondersteuning waar u die het meest nodig hebt. Het resultaat is aangepast comfort en een unieke, opvallende stijl.

adidas schoenen heren groen De unieke en eerste in zijn soort drijvende boogconstructie van de schoen wikkelt de middenvoet en biedt goede ondersteuning waar dit het meest nodig is. Dit resulteert in aangepast comfort, en niet te vergeten de stijl van het draaien. Ondertussen levert Boost-demping over de hele lengte explosieve energie bij elke stap. De Ultra Boost X is ontworpen met het Aramis 3D motion capture-systeem, dat de bewegingen van lopers in kaart brengt om een ​​pasvorm te creëren zonder drukpunten of irritatie.

adidas ultra boost x dames Boost is ook ontworpen om een ​​breed scala aan temperaturen aan te kunnen, waardoor het het soort hardloopschoen is dat zonder problemen door wind, sneeuw, zon, regen kan beuken. De derde en vierde voordelen van Boost zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Boost is een technologie die mijl na mijl stand kan houden zonder prestatieverlies. Tegelijkertijd is Boost flexibel genoeg om een ​​zijdezachte rit te bieden, ongeacht het tempo dat u instelt.

https://www.prijsam98.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com