DICOVIA => Demandez la traduction d'un mot dans n'importe quelle langue.

Forum de traduction et de présentation de Dicovia.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-01-2020 07:34:55

k58tk3ls
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-01-2020
Messages: 1

Nike Air Max 1 Golden Moss/Blue Force

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/twbw6AOV75CKrXdnxFUMs5MmFfQ=/700x700/b/9/4/2/b942ce9d5196f97ab417132570682549e4edee8a_nike_air_max_1_golden_moss_blue_force_black_sail_ah8145_302_os_3.jpg


Deze Nike Schoenen Heren heeft een constructie van wit gaas en leer over het grootste deel van de schoen, terwijl zwart op het spatbord, Swooshes, teen, bovenoogjes en het Nike-logo op de tong en hielen belandt. De veters, tong, binnenvoering en tussenzool zijn ook uitgevoerd in wit, terwijl een rubberen buitenzool als kers op de taart dient.


Het Nike Schoenen 2020 klassieke silhouet begint met het raken van wit gaas op de teen en op de enkel. Vervolgens hebben we een zachte tint roze op de nubuck-overlays, samen met een donkere tint paars die het suède spatbord raakt en de nubuck Swoosh op de zijpanelen. Hyperviolet op de binnenvoering en de binnenste tong, een roze / paarse tongtag, witte tussenzool en donkerpaarse rubberen buitenzoolkap van het ontwerp.


Deze nieuwste iteratie is gestileerd in een Nike Schoenen Zwart camouflageontwerp dat het grootste deel van het bovenwerk bedekt, maar wordt gecompenseerd door zwarte synthetische overlays op de Swoosh-branding en het spatbord. Het toevoegen van een vleugje kleur is fel oranje "Nike Golf" logo geborduurd op de tong en hiel. Hoewel de middenzool trouw lijkt te zijn aan het originele ontwerp van Air Max 1, is de buitenzool bijgewerkt met prestaties op de bodem.


Het witte lederen bovenwerk Nike Air Max 1 Golden Moss/Blue Force wordt aangevuld met grijze suède overlays om de schoen gewikkeld met zwarte stikseldetails. Samen met de veters komt de iconische Swoosh-branding in lichtgrijs aan, evenals de binnenvoering van de sneaker. Met een witte tussenzool van polyurethaan en de kenmerkende wafelzool van de sportkledingreus in wit, grijs en zwart. Het ontwerp is afgewerkt met het Nike Air-logo op de hiel.


https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com